Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conference League | PAOK, învinsă de Marseille! Bodo Glimt, coșmarul lui Mourinho! Rezultatele serii

Nicu Savin

Actualizat 08/04/2022 la 00:59 GMT+3

PAOK Salonic a pierdut pe terenul lui Olympique Marseille, scor 1-2, în prima manșă din sferturile Conference League. Echipa lui Răzvan Lucescu are așadar în continuare șanse de a ajunge în careul de ași al competiției. Cea mai mare surpriză a serii a venit din Norvegia, unde Bodo Glimt a trecut de AS Roma, scor 2-1, golul victoriei fiind marcat pe final.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Lucescu și PAOK sunt în continuare în cărți pentru a accede în semifinalele Conference League. Elenii au pierdut cu 2-1 pe terenul lui Olympique Marseille, dar rezultatul nu este imposibil de întors, deși francezii au fost mult superiori pe Velodrome.
Prima repriză le-a aparținut în totalitate francezilor. Gerson a deschis scorul în minutul 13, după un șut nu foarte reușit, dar suficient de bun pentru a-l învinge pe portarul grecilor. La pauză a fost 2-0, Dmitri Payet marcând în minutul 45 un gol fenomenal, cu un demivoleu de la marginea careului.

Răzvan Lucescu păstrează șanse de a o duce pe PAOK în semifinalele Conference League

Răzvan Lucescu a dat dovadă de inspirație la pauză, introducându-l pe El Kaddouri în locul lui Tsingaras. Marocanul a redus din diferență în minutul 49 cu un șut în vinclu de la marginea careului și a reaprins speranța pentru eleni.
Marseille a dominat restul meciului, dar nu a reușit să mai marcheze. Alex Mitriță a intrat pe teren la PAOK în minutul 75, dar nu și-a putut ajuta echipa să obțină mai mult din acest meci, terminat 1-2. Totuși, echipa lui Răzvan Lucescu păstrează șanse de a se calificare, mai ales că peste o săptămână va avea parte de aportul fanilor extraordinari.

Bodo Glimt, coșmarul lui Mourinho

Seara de Conference League a început cu un spectaculos 3-3 între Feyenoord și Slavia Praga. Olandezii au condus cu 1-0 și 3-2, dar cehii au egalat în minutul 90+5, grație unui gol marcat de Ibrahim Traore. Tot la egalitate s-a terminat și duelul dintre Leicester și PSV Eindhoven, doar că pe King Power Stadium nu s-a marcat niciun gol.
Roma lui Mourinho a pierdut în Norvegia, contra lui Bodo Glimt! "Giallorosii" au condus cu 1-0 la pauză prin golul lui Pellgrini, dar Saltnes a egalat în minutul 56 și Vetlesen a dat lovitura de grație în minutul 89. Așadar, echipa lui Mourinho nu are niciun succes în 3 meciuri jucate contra scandinavilor în acest sezon. Cele două formații s-au întâlnit și în faza grupelor, iar Roma a pierdut cu 6-1 în Norvegia, în timp ce la retur a fost egal, 2-2.
Așadar, toate cele 4 dueluri sunt deschise oricărui rezultat la returul de peste o săptămână și este aproape imposibil de anticipat cine va accede în careul de ași.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol