Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa din Norvegia laudă victoria lui Viking în fața lui FCSB: "S-au apărat eroic"

Andrei Nicolae

Actualizat 19/08/2022 la 11:45 GMT+3

FCSB și Viking au disputat aseară turul play-off-ului pentru calificarea în grupele Conference League, iar la finalul partidei norvegienii au ieșit învingători, scor 2-1. Presa nordică a apreciat prestația făcută de adversarii românilor, punctând pe scurt câteva aspecte din jocul trupei din Norvegia.

FCSB - Viking

Credit imagine: facebook

Echipa condusă de Nicolae Dică a deschis scorul foarte repede, când Florinel Coman a deblocat tabela în minutul al treilea. Norvegienii au revenit repede în joc și au egalat după doar două minute, cu un șut din marginea careului.
Viking a intrat la vestiare în avantaj, după ce Bjorshol a marcat în urma unei faze fixe. Scorul a rămas neschimbat până la final, iar nordicii au prima șansă la calificarea în grupele Conference League și vor avea avantajul terenului propriu săpătmâna viitoare.
Presa din Norvegia nu a ezitat să laude echipa lui Morten Jensen, punctând apărarea foarte bună, dar și atacul eficient.
"Viking a șocat România după un început de coșmar. Viking s-a apărat eroic și a fost extrem de eficientă în atac, oferindu-și un avantaj important pentru meciul retur, care se va disputa pe SR-Bank Arena", au scris cei de la aftenbladet.no.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Citește și:

Dică se consideră ghinionist după eșecul cu Viking

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit la finalul partidei disputate în fața norvegienilor și s-a arătat dezamăgit, știind că jucătorii săi ar fi putut obține un rezultat mai bun.
"Suntem dezamăgiți cu toții, nu trebuia să pierdem acest meci. Am început foarte bine, am deschis scorul, dar am primit un gol foarte rapid și încă unul din lovitură liberă. Cam atât au jucat ei în această seară, noi am încercat, dar nu am reușit să marcăm mai multe goluri.
Cred că numai eu pot să iau două goluri la singurele ocazii ale adversarilor. Noi construim, legăm 20 de pase, punem presiune, iar adversarul trimite o minge lungă și ajunge să marcheze. Portarul lor a prins și el o zi mare."
Returul dintre FCSB și Viking va avea loc săptămâna viitoare, pe 25 august, de la ora 20:00, în Norvegia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo