Dan Petrescu a decis săptămâna trecută să-l excludă din lot pe Gabriel Debeljuh, cu care a avut un conflict. Decizia antrenorului a surprins pe toată lumea mai ales pentru că atacantul în vârstă de 25 de ani s-a remarcat drept unul dintre cei mai importanți jucători ai lui CFR Cluj, reușind 15 goluri și 4 pase decisive în cele 65 de partide disputate de la transferul său în Gruia.
Se pare că, după meciul cu FC Voluntari, din a 14-a etapă a Ligii 1, tehnicianul clujenilor a revenit la sentimente mai bune. Potrivit Fanatik, Dan Petrescu a decis să-l reprimească la antrenamente pe Debeljuh. Fotbalistul croat s-a pregătit luni, alături de colegii săi, antrenorul CFR-ului alegând să-l cheme înapoi de la echipa secundă pentru că nu are foarte multe soluții pentru linia ofensivă.
Pentru campioana României urmează joi, de la ora 19:45, returul cu AZ Alkmaar, meci din a patra etapă a grupelor Conference League, care este foarte important pentru păstrarea șanselor la accederea în primăvara europeană.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
IERI LA 21:29

"Dacă face probleme, nu are ce căuta aici!"

Înaintea meciului cu FC Voluntari, antrenorul celor de la CFR Cluj a vorbit despre excluderea din lot a lui Gabriel Debeljuh. Dan Petrescu a dezvăluit atunci că a luat această decizie din cauza actelor numeroase de indisciplină în care a fost implicat croatul în ultimul timp. Totuși, tehnicianul i-a lăsat încă de atunci o portiță deschisă fotbalistului, precizând în ce condiții se poate întoarce în lot.
"La mine, dacă nu e disciplină, nu ești în program și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Fără disciplină nu accept să lucrez cu niciun grup. Au fost abateri repetate ale lui Debeljuh. E o problemă internă, dar eu am decis ca el, o perioadă, să nu mai facă antrenamente cu echipa mare.
Orice jucător care face probleme n-are ce căuta la echipă. Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă el va avea o atitudine bună și va înțelege că a greșit, va fi reprimit", spunea Dan Petrescu înainte de meciul din a 14-a etapă a Ligii 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11