Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AS Roma, surclasată de Bodo Glimt în Conference League ! Răzvan Lucescu, victorie mare cu PAOK

Nicu Savin

Actualizat 21/10/2021 la 22:36 GMT+3

Răzvan Lucescu e pe cai mari la PAOK în Europa. Echipa românului a câștigat în deplasarea cu FC Copenhaga, scor 2-0, în etapa a 3-a a fazei grupelor Conference League, una care a adus și o surpriză de proporții, cel puțin prin prizma scorului, AS Roma fiind învinsă cu 6-1 pe terenul norvegienilor de la Bodo Glimt.

La rabbia di José Mourinho durante Bodo Glimt-Roma - Conference League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din carieră. AS Roma a pierdut cu un incredibil 6-1 pe terenul campioanei Norvegiei, Bodo Glimt, în etapa a 3-a a fazei grupelor Conference League.
La pauză a fost doar 2-1 pentru gazde, dar ce a urmat în partea a 2-a întrece orice imaginație. Norvegienii au mai marcat de 4 ori între minutele 52 șo 80, obținând o victorie la care nici cei mai înfocați fani nu se așteptau. Totuși, de punctat că Mourinho a trimis în teren jucători care joacă mai puțin de obicei, principalii oameni ai echipei fiind menajați pentru duelul cu Napoli din week-end.
Omul meciului a fost Erik Botheim, un atacant de numai 21 de ani care a reușit un hattrick și a dat și 3 pase decisive.
Un asemenea rezultat nu putea să nu marcheze mai multe borne negative pentru fastuoasa carieră a lui Jose Mourinho. Acesta a fost primul meci în care o echipă antrenată de portughez încasează 6 goluri.

Răzvan Lucescu e pe cai mari cu PAOK

Răzvan Lucescu a suferit un adevărat șoc în week-end-ul trecut, PAOK remizând în campionatul Greciei cu Volos, scor 4-4, după ce a condus cu 4-1 la pauză. Antrenorul român a reușit însă să refacă repede moralul jucătorilor săi, iar aceștia au obținut o victorie mare în grupele Conference League.
Elenii au jucat în deplasare cu FC Copenhaga, echipă care avea maxim de puncte după 2 etape. Meciul a devenit ușor pentru PAOK încă din minutul 9, când portarul gazdelor, Kamil Grabara, a făcut un henț la o fază promițătoare și a fost eliminat.
Brazilianul Sidcley, în minutul 19, și sârbul Zivkovic, în minutul 38 au înscris apoi pentru PAOK și se părea că victoria va fi o formalitate. Nu a fost chiar așa, pentru că danezii au redus din diferență pe final, Pep Biel marcând pentru 1-2 în minutul 80. Echipa lui Răzvan Lucescu a reușit totuși să-și păstreze avantajul și a obținut astfel o victorie extrem de importantă, care o urcă pe primul loc în clasament, având 7 puncte, cu unul mai mult decât adversara din această seară.
La PAOK. Alex Mitriță a fost titular și a rămas pe teren până în minutul 87.
Rezultatele primelor partide ale serii
  • Bodo Glimt - AS Roma 6-1
  • FC Copenhaga - PAOK 1-2
  • Alashkert - LASK Linz 0-3
  • Anorthosis - Flora 2-2
  • Feyenoord - Union Berlin 3-1
  • Maccabi Haifa - Slabvia Praga 1-0
  • Mura - Rennes 1-2
  • Qarabag - Kairat Almaty 2-1
  • Vitesse - Tottenham 1-0
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo