CFR Cluj a pierdut partida din Conference League de pe terenul danezilor de la Randers, scor 1-2, înfrângere care a dus și la eliminarea clujenilor din a treia competiție valorică pe plan european. Cu un singur punct după cinci partide, CFR Cluj mai are de disputat doar partida din luna decembrie, de pe teren propriu, în compania cehilor de la Jablonec, partidă care contează doar pentru palmares.
După partidă, noul președinte al clujenilor, Cristi Balaj, a vorbit despre partida din Danemarca și a dat de înțeles că vor urma schimbări în pauza competițională din această iarnă:
"Mai ales la 1-1 speram, a venit acea lovitură liberă, eram chiar în spatele porții și când am văzut zidul, am fost surprins să văd că este gol. Văzusem acea zonă laterală. Nu știu dacă am fi meritat neapărat mai mult, dar un rezultat de egalitate puteam să obținem.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Arbitrajul a fost bun. Noi suntem, în acest moment, o echipă care joacă pragmatic. Nu face spectacol, știm acest lucru. Sperăm ca în următoarea campanie de transferuri să îmbunătățim acest aspect. Avem jucători care sunt în afara listei, nu joacă.
Vedem ce jucători vor rămâne la CFR Cluj. Perioada de iarnă și următoarea perioadă de vară sunt foarte importante pentru echipă. Vom optimiza și costurile, sunt jucători care au contracte, trebuiesc onorate. Este o situație pe care am găsit-o și vom încerca să o îmbunătățim", a declarat Cristi Balaj la Pro X.

CFR Cluj se va concentra pe creșterea jucătorilor din academie

Cu un lot îmbătrânit, CFR Cluj are nevoie de o reconstrucție, iar potrivit președintelui echipei, concentrarea va fi de acum încolo pe creșterea jucătorilor tineri, produși de academia clubului.
"Nu întâmplător am subliniat și am tot repetat că sunt și voi fi suporterul tuturor echipelor românești care joacă în cupele europene pentru că aduc punctaj, fotbalul românesc are nevoie de așa ceva, are nevoie de o reconstrucție, de o reorganizare la nivelul academiilor. Ne dorim și la CFR Cluj să ne concentrăm pe ceea ce înseamnă academia de juniori. Vom încerca să aducem condiții cât mai bune pentru acești copii.
Viitorul echipei nu are legătură cu aceste bonusuri care vin de la UEFA. Echipa merge mai departe, subiectul insolvență nu există. Jucătorii au avut o primă importantă astăzi și pentru ei ar fi fost un venit important, doar că Randers a demonstrat că este o echipă care merită să meargă mai departe", a mai spus Cristi Balaj.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36
Romanian Liga I
CFR Cluj a anunțat transferul definitiv al unui internațional român. Câți bani primește campioana
14/11/2022 LA 22:01