Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Shakhter Karagandy - FCSB nu se mai joacă în Kazahstan! Motivul pentru care meciul a fost mutat

Andrei Bobeica

Actualizat 24/07/2021 la 18:21 GMT+3

Echipa antrenată de Dinu Todoran a primit o veste importantă înaintea returului de săptămâna viitoare, cu Shakhter Karagandy

Cordea a dus FCSB cu un pas mai aproape de turul următor preliminar din Conference Leauge

Credit imagine: Eurosport

În meciul disputat joia trecută pe Arena Națională, FCSB a câștigat cu 1-0 prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. Aceasta a fost singura victorie românească în Conferencea League, după ce Craiova a pierdut în Albania cu FK Laci, scor 1-0, iar Sepsi a remizat, 0-0 pe terenul lui Trnava.

FCSB merge în Armenia

FCSB trebuia să meargă în Kazahstan pentru returul de joi cu Shakhter Karagandy, dar UEFA a informat echipa bucureșteană că meciul se va juca pe teren neutru.
Kazahstan tocmai a intrat pe lista țărilor roșii, în ceea ce privește numărul de infectări cu Covid-19, astfel că returul din FCSB și Shakhter se va juca în Armenia, la Erevan.
Astfel, FCSB are parte de două vești bune. Scapă de o deplasare de 6 ore cu avionul și nici nu va mai juca pe un teren sintetic.
Meciul dintre Shakhter și FCSB va avea loc joi, de ora 16, ora României, pe stadionul Vazgen Sargsyan, din Erevan.

Andrei Dumiter, prezentat oficial la FCSB

FCSB a transferat un nou atacant chiar înaintea meciului retur. Andrei Dumiter de la Sepsi a fost transferat de bucureșteni pentru 350 000 de euro.
Atacantul de 22 de ani a oferit și o declarație pentru site-ul clubului, după ce a devenit jucătorul FCSB-ului.
"Transferul la FCSB este un pas important în cariera mea și o oportunitate foarte bună de a demonstra că sunt un jucător care își dorește performanță. Știu unde am venit, mi-am dorit mereu să joc la un club atât de important și nu am de gând să mă mulțumesc doar cu atât."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo