În meciul disputat joia trecută pe Arena Națională, FCSB a câștigat cu 1-0 prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. Aceasta a fost singura victorie românească în Conferencea League, după ce Craiova a pierdut în Albania cu FK Laci, scor 1-0, iar Sepsi a remizat, 0-0 pe terenul lui Trnava.

FCSB merge în Armenia

FCSB trebuia să meargă în Kazahstan pentru returul de joi cu Shakhter Karagandy, dar UEFA a informat echipa bucureșteană că meciul se va juca pe teren neutru.
UEFA Europa Conference League
Reacția lui Lovro Cvek, după reușita care a calificat-o pe CFR în grupele Conference League
26/08/2022 LA 07:31
Kazahstan tocmai a intrat pe lista țărilor roșii, în ceea ce privește numărul de infectări cu Covid-19, astfel că returul din FCSB și Shakhter se va juca în Armenia, la Erevan.
Astfel, FCSB are parte de două vești bune. Scapă de o deplasare de 6 ore cu avionul și nici nu va mai juca pe un teren sintetic.
Meciul dintre Shakhter și FCSB va avea loc joi, de ora 16, ora României, pe stadionul Vazgen Sargsyan, din Erevan.

Andrei Dumiter, prezentat oficial la FCSB

FCSB a transferat un nou atacant chiar înaintea meciului retur. Andrei Dumiter de la Sepsi a fost transferat de bucureșteni pentru 350 000 de euro.
Atacantul de 22 de ani a oferit și o declarație pentru site-ul clubului, după ce a devenit jucătorul FCSB-ului.
"Transferul la FCSB este un pas important în cariera mea și o oportunitate foarte bună de a demonstra că sunt un jucător care își dorește performanță. Știu unde am venit, mi-am dorit mereu să joc la un club atât de important și nu am de gând să mă mulțumesc doar cu atât."
UEFA Europa Conference League
CFR pierde încă un titular înaintea returului cu Maribor. Cât va sta pe bară jucătorul lui Petrescu
20/08/2022 LA 05:56
UEFA Europa Conference League
Presa din Norvegia laudă victoria lui Viking în fața lui FCSB: "S-au apărat eroic"
19/08/2022 LA 08:39