FCSB s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Șahtior Karagandy, în prima manșă a duelului din turul 2 preliminar al Conference League, grație golului marcat de Andrei Cordea, în minutul 38.
Roș-albaștrii au dominat pe tot parcursul partidei, tehnicianul Dinu Todoran arătându-se mulțumit de modul în care au evoluat jucătorii săi, cu toate că a recunoscut că echipa nu este în cea mai bună formă a sa.
"Mă așteptam să avem un meci greu, cu o formație care se închide excelent. Nu am arătat foarte bine în față, păcat că nu am reușit să mai înscriem, dar suntem la început de sezon. Suntem favoriți la calificare. Ușor-ușor o să reglăm automatismele, o să arătăm altfel, o să fim 100%", a spus antrenorul.
UEFA Europa Conference League
Istvan Kovacs, impresionant la pregătirea fizică! Ce distanță a alergat în finala Conference League
28/05/2022 LA 14:17

"O să vedem grupele Conference League!"

Întrebat de ce a introdus doi jucători atât de tineri la pauză, Todoran a explicat că are un lot valoros și are încredere în toți fotbaliștii, în egală măsură.
"Toți jucătorii care sunt la noi trebuie să fie pregătiți pentru a fi titulari sau a intra pe parcurs. Ei sunt doi copii tineri, doi copii de perspectivă, am încredere în ei. Nu am mai jucat la fel în repriza a doua, dar nu din cauza lor, ne-a lipsit ritmul.
Nu știu nimic de cele 6 ocazii ale lor, au fost doar două. Noi suntem foarte bine, suntem favoriți la calificare. Ușor-ușor o să vedem grupele Conference League", a declarat Dinu Todoran la Pro X.
Returul dintre FCSB și Șahtior Karagandy este programat joia viitoare, în Kazakhstan. Echipa care va obține calificarea în turul 3 preliminar al Conference League o va înfrunta pe Kolos Kovalikva (Ucraina).
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
26/05/2022 LA 09:45
UEFA Europa Conference League
Istvan Kovacs, criticat de antrenorul lui Feyenoord! Ce i-a reproșat Arne Slot arbitrului român
26/05/2022 LA 07:25