Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul lui Silkeborg, înaintea meciului cu FCSB: "Nu comparăm bugetele! Diferența e uriașă"

Alex Masgras

Publicat 05/10/2022 la 19:49 GMT+3

Kent Nielsen, antrenorul celor de la Silkeborg, a susținut în cursul zilei de miercuri conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB din etapa a treia a grupelor Conference League.

Silkeborg

Credit imagine: Getty Images

FCSB va juca joi seară partida din etapa a treia a grupelor Conference League pe terenul danezilor de la Silkeborg, echipă care se află pe locul 4 în campionatul din Danemarca după 11 etape.
Kent Nielsen, antrenorul danezilor, a susținut în cursul zilei de miercuri conferința de presă premergătoare partidei din etapa a treia și a părut relaxat și încrezător, înaintea confruntării cu echipa antrenată de Nicolae Dică.
Nielsen este convins că FCSB va alinia o formație puternică joi seară, chiar dacă echipa roș-albastră a anunțat că va face deplasarea în Danemarca fără 7 jucători. De asemenea, el a încercat să ia presiunea de pe jucătorii săi, declarând că bugetele celor două echipe nu se compară, dar și că jucătorii săi se află la prima experiență europeană. Silkeborg a revenit în cupele europene după 21 de ani:
"Avem respect mare pentru FCSB. Am arătat în primele două meciuri că suntem o echipă mică, dar ne putem lupta cu fiecare dintre adversari, mai bine cotați decât noi. Ne trebuie și noroc, ne uităm cu încredere spre acest meci cu românii. Știm că suntem bine în liga internă, dar în Europa e altceva. Cred că va fi un meci spectaculos.
Am văzut că adversarii au anunțat că nu vin cu 7 jucători, dar au alți fotbaliști de valoare în lot. Am văzut și meciul cu norvegienii (n.r. - Viking), și cu Anderlecht că schimbă frecvent primul 11.
Silkeborg este un club foarte, foarte mic. FCSB este un club foarte, foarte mare. Nici nu comparăm bugetele! Diferența este uriașă! Totul este nou pentru noi, suntem în premieră, după 21 de ani, în cupele europene. Jucătorii nu au mai experimentat așa ceva. Grupa este una complicată, tare, însă vom găsi o cale să jucăm bine, să punem la lucru ambiția noastră", a spus Nielsen, citat de Gazeta Sporturilor.
Citește și:

FCSB ȘI SILKEBORG, ECHIPELE FĂRĂ VICTORIE ÎN GRUPA DIN CONFERENCE LEAGUE

FCSB va juca joi seară în deplasare, pe terenul celor de la Silkeborg, în etapa a treia din grupele Conference League. Cele două echipe sunt fără victorie în grupa B. Dacă FCSB a obținut singurul punct în egalul cu Anderlecht, danezii au pierdut primele două partide ale grupei.
În campionat, lucrurile stau mai bine pentru Silkeborg. În acest moment, echipa se află pe locul 4 după 11 etape, cu 19 puncte, la patru puncte în spatele liderului Nordsjaelland.
În ceea ce o privește pe FCSB, echipa lui Nicolae Dică se află doar pe locul 13 după 10 meciuri disputate în Superligă, cu 10 puncte. FCSB a obținut în weekend abia a doua victorie din acest sezon în campionat, atunci când a câștigat pe final partida de pe Arena Națională cu FC Argeș, scor 3-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo