Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul Slaviei Praga, dezamăgit de tragerea la sorți! Cehii voiau o "echipă interesantă pentru fani"

Alex Masgras

Publicat 26/08/2022 la 20:03 GMT+3

Slavia Praga este una dintre adversarele celor de la CFR Cluj în grupele Conference League. Jindrich Trpisovsky, antrenorul vicecampioanei Cehiei, a vorbit despre Grupa G în care a fost repartizată echipa sa, fiind puțin dezamăgit că Slavia nu va avea parte de un adversar cu nume mare.

Slavia's coach Jindrich Trpisovsky speaks to his players during the UEFA Europa League group C football match between Israel's Hapoel Beer-Sheva and Czech Republic's Slavia Prague at the Hamoshava Stadium in the Israeli city of Petah Tikva, on October 22,

Credit imagine: AFP

CFR Cluj și-a aflat astăzi adversarele din Grupa G, în Conference League. Campioana României le va întâlni pe Slavia Praga, Sivasspor și KF Ballkani.
Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei, a lăsat de înțeles că este puțin dezamăgit de tragerea care a avut loc vineri, la Istanbul. Antrenorul vicecampioanei Cehiei și-ar fi dorit un adversar cu nume important în Europa, pentru fanii echipei sale:
"O luăm ca atare. Eu îmi doream echipa irlandeză, care mi-a scăpat din nou, dar au fost alte favorite. Ne pare rău că nu avem parte de o echipă foarte interesantă pentru fani, cineva cu nume mare.
Dar fanii ne-au susținut chiar și în rundele preliminare, așa că eu cred că ei ne vor împinge să trecem de grupă", a spus Trpisovsky, citat de Digi Sport.
Citește și:

Antrenorul Slaviei Praga, despre CFR Cluj: "Au continuat să facă performanță"

CFR Cluj și Slavia Praga s-au mai întâlnit și în play-off-ul UEFA Champions League, în sezonul 2019/20. Atunci s-au impus cehii în ambele partide ale dublei cu 1-0, iar echipa lui Dan Petrescu a mers în grupele Europa League.
Antrenorul Slaviei ar fi preferat echipe cu care formația sa nu s-a mai întâlnit, dar știe la ce să se aștepte din partea campioanei României, mai ales că echipa sa are amintiri plăcute în urma întâlnirilor cu CFR Cluj:
"Ei au același antrenor și un număr de jucători. Noi cunoaștem care e mediul de acolo și știm ce ne așteaptă. Ei au continuat să facă performanță, au câștigat din nou titlul la o diferență mare.
Amintirile de la ultimele meciuri directe sunt plăcute, antrenorul era amabil și mediul era bun, dar, așa cum am spus, preferam echipe cu care nu am mai jucat. Acesta este un minus, dar pe de altă parte, avem amintiri bune și știm ce ne așteaptă", a mai spus antrenorul cehilor.
Prima etapă din faza grupelor UEFA Europa Conference League va avea loc pe 8 septembrie 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo