Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, fără 2 jucători importanți în Conference League! Cum arată lotul lui Dan Petrescu

Bianca Dumitru

Publicat 05/09/2022 la 17:38 GMT+3

CFR Cluj va debuta joi, 8 septembrie, în deplasare pe terenul celor de la Ballkani, în grupele Conference League. Dan Petrescu a stabilit lotul cu care va încerca să obțină calificarea în primăvara europeană.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj se pregătește pentru partidele din grupele Conference League, acolo unde a fost repartizată în grupa G, alături de Slavia Praga, Sivasspor și Ballkani.
Echipa lui Dan Petrescu va debuta joi, în deplasare pe terenul celor de la Ballkani, iar primul meci acasă va fi pe 15 septembrie, contra lui Sivasspor.
Înaintea primei etape, oficialii campioanei României au anunțat lotul pe care se baza Dan Petrescu în această toamnă, în Conference League.
21 de fotbaliști se află pe lista celor de la CFR Cluj, marii absenți din lotul lui Petrescu fiind Gabriel Debeljuh, accidentat grav, și Jefte Betancor, care ar putea fi împrumutat în această săptămână în Cipru, la Pafos.
În schimb, pe lista UEFA au fost trecuți jucătorii recent transferați, Rangelo Janga și Jean Claude Billong.
Lotul celor de la CFR Cluj pentru meciurile din grupele Conference League:
  • Portari: Cristian Bălgrădean, Simone Scuffet;
  • Fundași: Jean Claude Billiong, Christopher Braun, Karlo Brucic, Andrei Burcă, Yuri Matias, Denis Kolinger, Cristian Manea, Mario Camora;
  • Mijlocași: Mihai Bordeianu, Lovro Cvek, Ciprian Deac, Ovidiu Hoban, Karlo Muhar, Claudiu Petrila, Roger:
  • Atacanți: Sergiu Buș, Vito Hammershoy, Rangelo Janga, Cephas Malele, Alexandru Păun, Emmanuel Yeboah.
Vor trece echipele românești de grupele Conference League?
Citește și:

Dan Petrescu, nemulțumit de grupa CFR-ului din Conference League

Chiar dacă, teoretic, CFR Cluj a prins o grupă mai ușoară decât FCSB în urma tragerii la sorți, Dan Petrescu nu s-a arătat mulțumit. Tehnicianul își dorea enorm să joace cu West Ham, echipa engleză care se duelează cu FCSB.
"Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal și Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că a căzut Steaua... FCSB, pardon.
Aș fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham. Acum o să zică toți că sunt nebun, o să vedeți. Deci nu îi voiam. În amicale mi se pare că i-a bătut cu 7-0 pe Rapid, iar Rapid a fost cu cea mai bună echipă în teren. Pe Slavia nu o doream, asta e clar.
Ultimul meu în Turcia am pierdut cu 0-2... unde? La Sivasspor. N-am ajuns la poartă, ne-au dominat, ne-au făcut praf. Au jucători de clasă, buget foarte foarte mare. Toți atacanții lor câștigă două milioane, nici pe ăștia nu îi voiam! Iar pe a treia echipă nu o cunosc", a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

PROGRAMUL CELOR DE LA CFR CLUJ ÎN GRUPELE CONFERENCE LEAGUE

  • Etapa 1: Ballkani - CFR Cluj
  • Etapa 2: CFR Cluj - Sivasspor
  • Etapa 3: Slavia Praga - CFR Cluj
  • Etapa 4: CFR Cluj - Slavia Praga
  • Etapa 5: Sivasspor - CFR Cluj
  • Etapa 6: CFR Cluj - Ballkani
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo