Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după o victorie modestă cu Soligorsk

Bianca Dumitru

Publicat 11/08/2022 la 21:52 GMT+3

CFR Cluj a obținut în această seară calificarea în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o pe Șahtior Soligorsk, scor 1-0, în manșa a doua a turul 3 preliminar al competiției.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj s-a calificat în această seară în play-off-ul Conference League, după ce a trecut cu scorul de 1-0 la general de Șahtior Soligorsk, în turul 3 preliminar al competiției.
Singurul gol al dublei manșe a fost înscris în returul disputat astăzi, la Cluj, de către Jefte Betancor. Acesta a marcat în poarta goală, în minutul 38 al meciului, după o pasă perfectă a lui Debeljuh.
Jucătorii lui Dan Petrescu au avut mai multe ocazii pe parcursul partidei de pe teren propriu, dar șuturile lui Deac, Petrila și Betancor nu au prins spațiul porții.
La rândul lor, cei de la Soligorsk au încercat și ei să trimită balonul în poarta lui Scuffet, dar niciunul dintre fotbaliștii oaspeților nu au putut să-i pună probleme goalkeeper-ului italian.
CFR Cluj a obținut, astfel, o nouă victorie modestă, dar extrem de importantă, și s-a calificat în play-off-ul Conference League, fiind la 180 de minute de grupele competiției.
Pentru campioana României urmează o dublă cu Maribor, care a fost învinsă în preliminariile Europa League de finlandezii de la HJK, scor general 0-3.
Citește și:

Sepsi, OUT din Conference League

În această seară, de la ora 20:00, și Sepsi Sf. Gheorghe a încercat să obțină calificarea în play-off-ul Conference League. Misiunea covăsnenilor a fost mai dificilă, ei fiind învinși în meciul tur cu scorul de 1-3.
Jucătorii lui Cristiano Bergodi au deschis astăzi scorul, prin Matei, în minutul 8, dar apoi suedezii de la Djurgarden au revenit, egalând în doar 4 minute.
Ulterior, gazdele au preluat conducerea, în minutul 23, iar după pauză au mărit diferența de pe tabelă, obținând calificarea în play-off-ul Conference League, scor general 6-2.
Pentru un loc în grupele competiției, Djurgarden va da peste ciprioții de la APOEL, care i-au eliminat cu scorul general de 1-0 pe cei de la Kyzylzhar (Kazahstan).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo