Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj – Sivasspor a fost la un pas să nu se mai joace! Ce au pățit turcii înainte de meciul din Gruia

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/09/2022 la 20:28 GMT+3

CFR Cluj o întâlnește pe Sivasspor, într-un meci care contează pentru etapa a doua a grupelor Conference League. Meciul a fost la un pas de amânare, după ce turcii au realizat că echipamentele nu le-au sosit la timp, dar situația s-a rezolvat cu ajutorul oficialiilor campioanei.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
CFR Cluj a fost la un pas să nu mai joace în această seară meciul cu Sivasspor. Turcilor nu le-au ajuns echipamentele, iar oficialii ardelenilor le-au sărit în ajutor, oferindu-le șorturi și tricouri cu care să joace, anunță gsp.ro.
Meciul a început de la ora 19:45, cea stabilită inițial de UEFA. Cele 4 echipe din grupa G se aflau la egalitate perfectă după prima etapă, unde s-au înregistrat aceleași rezultate: două egaluri, scor 1-1. Astfel, toate echipele au acumulat câte un punct și aveau un golaveraj de 1-1, după runda inaugurală.
În celălat meci al grupei, care se dispută de la aceeași oră, Slavia Praga este mare favorită în fața kosovarilor de la FC Ballkani. Astfel, în cazul unei victorii, CFR Cluj ar putea lua o opțiune serioasă la locul 2, cel care duce în primăvara europeană. Sivasspor pare să fie principala contracandită pentru poziția secundă, meciul din această seară fiind cu atât mai important.
Citește și:

Dan Petrescu și-a avertizat jucătorii înaintea partidei

Tehnicianul celor de la CFR Cluj a comentat în stilul caracteristic partida ce se dispută în această seară. Dan Petrescu spune că Sivasspor are jucători care sunt peste media campionatului din România, dar, cu un joc bun, campioana se poate impune și poate lua o opțiune importantă la calificare.
"Eu sunt conștient, jucătorii nu au aflat că nu am avut video. Asta nu reflectă valoarea clubului Sivasspor. Rezultatele lor nu au fost conform cu ce s-a jucat. Am văzut 5 meciuri integral. Au jucat chiar foarte bine, dar când nu intră mingea în poartă, e greu să câștigi meciul.
Eu știu ce valoare au, ce jucători au, mult peste media campionatului românesc și sunt conștient că va fi un meci foarte greu, indiferent că au câștigat sau nu până acum. Dacă ne uităm la ce jucători au în atac... Au niște CV-uri care nu au ajuns niciodată prin campionatul din România.
Au 11 jucători de echipă națională și cu salarii de la 800.000 la 1 milion de euro. Au buget foarte mare, dar e importantă echipa. Individual au valori mult peste ce avem noi la CFR Cluj, asta este clar. Noi trebuie să facem un joc de echipă foarte bun. Și așa mi se spune că mă plâng, că vorbesc. Am venit să răspund la întrebări", a declarat Dan Petrescu.
Meciul dintre CFR Cluj și Sivasspor se joacă de la 19:45 și este în format LIVE TEXT pe site-ul Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo