Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a comentat Nicolae Dică posibilitatea ca FCSB să joace fără spectatori în play-off-ul Conference League

Bianca Dumitru

Actualizat 13/08/2022 la 18:51 GMT+3

FCSB s-a calificat în această săptămână în play-off-ul Conference League. Nicolae Dică a vorbit despre posibilitatea ca roș-albaștrii să joace fără suporteri meciul de pe teren propriu cu Viking.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat returul cu Dunajska Streda din turul 3 preliminar al Conference League, reușind calificarea în play-off-ul competiției în fața a peste 40.000 de suporteri.
Vicecampioana României riscă să fie sancționată pentru un banner afișat de fanii bucureșteni. Observatorul UEFA al meciului a observat un steag ofensator afișat de galeria roș-albastră.
Acum, FCSB ar putea avea terenul suspendat pentru meciul din play-off-ul Conference League și poate primi și o amendă de 200.000 de euro. Oficialii bucureștenii speră să nu se ia astfel de măsuri, mai ales pentru că susținerea fanilor este foarte importantă atât pentru jucători, cât și pentru club, prin prisma încasărilor din vânzarea de bilete.
Nicolae Dică a comentat posibila suspendare a terenului pentru duelul cu Viking, confirmând că sunt șanse ca roș-albaștrii să joace fără suporteri meciul următor din cupele europene.
"Vorbeam și cu managerul echipei de dimineață și mi-a zis că din punctul lui de vedere nu ar fi nicio problemă. Nu este ceea ce s-a scris sau ce s-a discutat", a declarat Nicolae Dică.
Dubla dintre FCSB și Viking, din play-off-ul Conference League, este programată pe 18 și 25 august, meciul tur urmând a avea loc la București, iar returul în Norvegia.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Citește și:

FCSB A FOST LIDER DETAȘAT ÎN TOPUL SUPORTERILOR DIN CONFERENCE LEAGUE ȘI EUROPA LEAGUE

FCSB este lider absolut într-un clasament al suporterilor prezenți pe stadion în meciurile de joi seara din Conference League și Europa League. Formația bucureșteană a fost susținută de 40.457 de oameni, aproape dublu față de oricare altă echipă care a jucat joi în Europa. Aportul fanilor i-a condus spre victorie pe elevii lui Nicolae Dică.
După FCSB, următoarea clasată în topul celor mai mulți spectatori este Konyaspor, din Turcia, care a strâns 22.723 de suporteri, iar pe locul 3 se află FC Twente, olandezii având 22.500 de suporteri în spate. Deși a fost a doua în acest clasament, Konya a fost eliminată de Vaduz (Liechtenstein), într-una dintre cele mai mari surprize ale serii.
"Nu am mai simțit niciodată o atmosferă așa senzațională, este ceva unic și le mulţumesc din suflet că au fost alături de noi și sper să fie în continuare. Ne așteptăm să fie plin stadionul la meciul din play-off, îi așteptăm în continuare.
Suntem Steaua, echipa cea mai bună și cea mai iubită din țară. Am început să și câștigăm și consider că de asta vin oamenii", a explicat goalkeeperul roș-albaștrilor, Ștefan Târnovanu, după meciul cu Dunajska Streda.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo