Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum ar putea arăta FCSB după schimbările cerute de conducere! Cine a revenit la antrenamente după o accidentare

Bianca Dumitru

Publicat 05/09/2022 la 16:45 GMT+3

FCSB se pregătește pentru debutul în grupele Conference League. Roș-albaștrii vor juca joi, în deplasare, pe terenul celor de la West Ham, iar echipa lui Nicolae Dică ar putea arăta diferit, urmând a folosi un sistem diferit.

Viking - FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB va debuta joi seară, în deplasare pe terenul celor de la West Ham, în grupele Conference League. Nicolae Dică ar putea folosi în Europa o formulă de joc diferită de ceea ce a utilizat până acum.
După înfrângerea cu Farul Constanța din SuperLigă, conducerea clubului a anunțat că îi va cere antrenorului să schimbe sistemul 4-2-3-1 pe care l-a folosit cu o formulă 4-3-3.
Șefii vicecampioanei României cred că acest sistem va ajuta echipa să aibă o posesie mai bună și că va aduce un plus în defensivă.
După schimbarea formulei, Malcom Edjouma ar putea fi folosit pe post de închizător, poziție care le dă bătăi de cap celor de la FCSB, din cauza accidentărilor lui Adrian Șut și Ovidiu Popescu.
În plus, după trecerea la un sistem 4-3-3, Octavian Popescu va juca, cel mai probabil, pe postul de inter stânga, ceea ce i-ar oferi mai multă libertate pe teren. Extrem stânga ar urma să fie Florinel Coman, în timp ce pe partea dreaptă vor juca Darius Olaru și Andrei Cordea.
În centrul liniei de atac, Nicolae Dică ar putea conta pe Andrea Compagno, italianul transferat pentru 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova și care a debutat cu gol în tricoul roș-albaștrilor.
Citește și:

Edjouma a revenit la antrenamentele celor de la FCSB

Nicolae Dică a primit și o veste bună înainte de deplasarea în Anglia. Potrivit Spotmedia, Malcom Edjouma, accidentat în meciul cu FC Hermannstadt, a revenit la antrenamentele roș-albaștrilor.
Mijlocașul, care a avut evoluții foarte bune în startul acestui sezon, s-ar fi refăcut și va putea fi folosit în meciul cu West Ham.
Iată, așadar, cum ar putea arăta FCSB în meciul cu West Ham, din prima etapă a grupelor Conference League: Târnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Coman.
Vor trece echipele românești de grupele Conference League?
Partida dintre West Ham și FCSB este programată joi, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo