Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, despre schimbarea antrenorului lui Maribor: "Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine"

Alex Masgras

Publicat 18/08/2022 la 00:14 GMT+3

CFR Cluj, campioana României, o va întâlni pe Maribor, campioana Sloveniei, în prima manșă a play-off-ului UEFA Europa Conference League. Dan Petrescu a prefațat dubla cu Maribor la conferința de presă premergătoare partidei.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj o va întâlni joi seară pe Maribor, campioana Sloveniei, în prima manșă a play-off-ului UEFA Europa Conference League. Adversara clujenilor și-a schimbat antrenorul chiar înaintea dublei din play-off. Radovan Karanovic a fost demis de conducerea lui Maribor și a fost înlocuit de Damir Krznar.
Înaintea dublei cu Maribor, Dan Petrescu a declarat că se teme de șocul pe care îl poate produce schimbarea antrenorului, cu doar două zile înaintea unei duble atât de importante. De asemenea, antrenorul campioanei României consideră că Maribor a avut ghinion împotriva celor de la HJK Helsinki, în turul trei preliminar Europa League:
"Cred că Maribor a avut ghinion în ultimele meciuri jucate. Au prestat un fotbal bun împotriva campioanei Finlandei, HJK Helsinki. Am urmărit și două meciuri în campionat. Au avut ghinion. Din păcate, antrenorul a plătit cu postul. Ăsta este fotbalul.
Noul antrenor nu putea schimba prea multe în două zile. A lucrat la moral, la spirit, poate și la noroc. Sper să nu fie mai norocos. Mereu se întâmplă ceva când se schimbă... Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine.
Cred că are jucători buni, e campioana Sloveniei. De fiecare dată când întâlnești o campioană este dificil", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă, potrivit gsp.ro.
Citește și:

Maribor - CFR Cluj, în play-off-ul Conference League

Maribor nu are un început bun de sezon în campionatul Sloveniei. După primele cinci etape, echipa se află pe ultimul loc, cu doar trei puncte obținute. Singura victorie de până acum a venit în etapa a doua, cu Gorica.
În ultima etapă, Maribor a pierdut pe terenul celor de la Domzale, scor 2-3.
În ceea ce o privește pe CFR Cluj, campioana României se află pe locul 4 în Superligă după primele cinci etape, cu 9 puncte. La fel ca Maribor, CFR Cluj a pierdut în ultima etapă de campionat. Echipa lui Dan Petrescu a fost învinsă pe teren propriu de FC Botoșani, scor 0-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo