CFR Cluj a obținut o victorie importantă în această seară, pe teren propriu, scor 3-0, în fața celor de la Inter Club d'Escaldes și este favorită să obțină calificarea în turul 3 preliminar al Conference League.
Golurile campioanei României au fost marcate de Jetfe, din penalty, Debeljuh și Raul Feher, care a trimis mingea în propria poartă.
Clujenii au ratat, însă, multe ocazii prin care ar fi putut să mărească diferența, iar acest lucru a fost evidențiat de Dan Petrescu la finalul partidei.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
ACUM 6 ORE
În ciuda rezultatului favorabil echipei sale, antrenorul s-a declarat nemulțumit și a spus că returul nu va fi deloc ușor pentru jucătorii săi, rivalii amenințându-i după meci că în Andorra îi vor "lua pe sus".
Citește și:

Reacția lui Dan Petrescu, după victoria cu 3-0 a CFR-ului

"După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu. Trebuia să fim mai relaxați la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă.
Vorbeam cu Feher după meci și a zis că o să ne fie tare greu acolo, ne iau pe sus. E clar că suntem favoriți, dar am ratat prea multe ocazii. M-am enervat foarte rău azi.
Andorrezii joacă în echipa națională, nu stau așa de rău cum pare după scor. Cred că am făcut noi un meci bun, în afară de finalizare. Am încercat să jucăm ultraofensiv, să marcăm cât mai mult.
Arbitrul a prins o zi mai rea, portarul lor a prins o zi mai bună. Cred că scorul putea să fie mai mare. În Europa, orice meci e greu, nu contează adversarul. Toate meciurile sunt pe muchie de cuțit.
Toate echipele românești au șanse să se califice, dar nu va fi ușor pentru nicio echipă. În Europa e foarte greu. O să înțeleagă acum și celelalte echipe cum e cu deplasările", a declarat Dan Petrescu.
Returul dintre Inter Club d'Escaldes și CFR Cluj este programat miercuri, 27 iulie, de la ora 18:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
UEFA Europa Conference League
"Dan Petrescu pleacă dacă pierde cu Soligorsk!" Anunțul bombă dinaintea meciului de la Cluj
ACUM 10 ORE
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, iritat înaintea returului cu Soligorsk: "Avem cele mai multe meciuri din Europa"
IERI LA 19:27