După eliminarea din preliminariile Champions League, CFR Cluj va juca în turul 2 preliminar al Conference League, unde o va întâlni pe Inter Club d'Escaldes, campioana din Andorra.
Dan Petrescu a vorbit despre duelul din cupele europene. Deși meciul tur va avea loc la Cluj, antrenorul campioanei României se gândește deja la deplasarea pe care echipa sa o va face în Andorra.
Tehnicianul s-a arătat îngrijorat, punctând că CFR ar putea avea probleme săptămâna viitoare, în partida retur, din cauza deplasării lungi și a faptului că terenul pe care se va disputa meciul este unul sintetic.
Romanian Liga I
Jucătorii de la CFR Cluj, dezamăgiți după eșecul cu FC Botoșani! "Fotbalul e nedrept"
ACUM 8 ORE
"Va fi o deplasare de 8-9 ore în Andorra. 3 ore zburăm până la Barcelona, 3 ore cu autocarul, cât stăm prin aeroport... Credeți-mă că va fi foarte greu.
Și după-aia mergem pe teren sintetic. A mai pățit CFR Cluj asta, cu cei din Gibraltar. Jucăm pe teren sintetic, unde este posibil orice. Păi, dacă nu știi nimic?", a declarat Dan Petrescu.
Citește și:

INTER CLUB D'ESCALDES, ADVERSARA LUI CFR CLUJ DIN CONFERENCE LEAGUE

Inter Club d'Escaldes a luat naștere în 1991, fiind membră fondatoare a Primera Divisio, prima ligă de fotbal din Andorra. Clubul a jucat acolo în fiecare an până în 2015, atunci când a retrogradat în premieră. După două sezoane petrecute în liga secundă, Inter Club a revenit în Primera Divisio în mai 2017.
Andorezii au câștigat ultimele trei campionate din Andorra, primul său titlu fiind obținut în 2020. Aceasta mai are și o Cupă, câștigată tot în 2020.
În urma obținerii titlului în Andorra, Inter Club d'Escaldes a jucat în premieră în Europa. Campioana din Andorra trebuie să joace meciuri de calificare pentru preliminariile UEFA Champions League, iar anul acesta a jucat deja două astfel de partide, în luna iunie.
În primul meci a trecut de La Fiorita din San Marino, scor 2-1, dar a fost învinsă în al doilea meci de Vikngur Reykjavik din Islanda, scor 1-2, astfel încât va evolua și ea în turul 2 preliminar Conference League.
În ceea ce privește lotul echipei din Andorra, acesta este cotat la 2,6 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Din lotul echipei, care este format aproape în totalitate de jucători din Spania și Andorra, face parte și Raul Feher, un jucător român, născut la Zalău, dar care a evoluat în toată cariera lui numai în Andorra și în ligile inferioare din Spania.
Primul meci al dublei din turul 2 preliminar Conference League contra celor de la Inter Club d'Escaldes va avea loc la Cluj, pe 21 iulie, de la ora 20:30, în timp ce returul se va disputa pe 28 iulie, în Andorra.
Romanian Liga I
CFR Cluj, a doua înfrângere în 5 etape! Campioana a pierdut cu scorul preferat al lui Dan Petrescu
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj caută înlocuitor pentru Debeljuh! Atacantul dorit a trecut pe la Bologna și Standard Liege
IERI LA 15:21