Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declarație stranie a unui jucător de la FCSB, după 0-5 cu Silkeborg: "Am pregătit bine meciul"

Nicu Savin

Publicat 06/10/2022 la 23:42 GMT+3

FCSB a pierdut fără drept de apel pe terenul celor de la Silkebrog, scor 0-5, în etapa a 3-a a fazei grupelor din Conference League. La final, dezamăgirea a fost mare în tabăra "roș-albaștrilor". Răzvan Oaidă a admis și el că rezultatul este unul rușinos, dar a surprins într-o oarecare măsură, spunând că meciul a fost bine pregătit.

Răzvan Oaidă

Credit imagine: Eurosport

FCSB a fost de nerecunoscut în deplasarea de la Silkeborg, fiind învinsă cu 5-0. Era de așteptat ca echipa lui Dică să nu joace strălucit, în condițiile în care cei mai importanți jucători au fost lăsați acasă, dar prestația celor care au intrat pe teren a fost lamentabilă.
Dezamăgirea a fost uriașă în tabăra "roș-albaștrilor" la finalul meciului, iar Dică a admis că rezultatul este unul rușinos. De aceeași părere a fost și Ștefan Târnovanu, dar și Răzvan Oaidă, care le-a cerut scuze fanilor. Totuși, mijlocașul central a surprins la interviu, spunând că meciul a fost pregătit foarte bine, deși acest lucru nu s-a văzut sub nicio formă în iarbă.
"E clar, nu mai e nimic de spus. O seară neagră pentru noi, trebuie să uităm cât mai repede, să băgăm capul în pământ. Un rezultat rușinos, nu ne așteptam. Deși am lăsat acasă câțiva titulari, consider că am pregătit bine meciul. Dar rezultatul a fost rușinos. Sunt multe de spus, acum la cald nu are rost să vorbim. Vom face analiza și vom vorbi în vestiar. Împreună cu mister vom avea o discuție, pentru că trebuie să rezolvăm situația.
Era normal să fie supărați pe noi (n.r. suporterii), îmi cer scuze și ne pare rău pentru rezultatul ăsta. Sper că ne vom revanșa în campionat și în meciurile următoare. Cum s-a mai discutat, e clar că ne bazăm pe campionat. Nu ne aflăm într-o poziție bună care să ne facă cinste și ne focusăm pe campionat și pe ce avem de făcut acolo.", a spus Oaidă, citat de sport.ro.
Citește și:

Danezii nu fac sărbătoare, după Silkeborg - FCSB 5-0

Presa daneză a aplaudat la scenă deschisă succesul obținut de formația gazdă, însă a recunoscut inferioritatea românilor, care au fost neputincioși în fața unei echipe care s-a autodepășit și care a excelat la toate capitolele. Danezii au avut o poziție echilibrată, subliniind că FCSB a jucat fără cei mai importanți oameni.
"Opriți-vă, ce demonstrație de forță! Silkeborg a fost net superioară în meciul cu FCSB, care a fost fără câțiva jucători de bază. Asta s-a putut vedea pe teren, unde Silkeborg a făcut ce a vrut cu formația din România, fapt care a făcut ca partida să fie decisă rapid.
Totodată, trebuie să fim onești. Echipa din România, decimată, a fost foarte slabă. Silkeborg poate sărbători prima victorie europeană a sezonului, care a fost necesară pentru a menține visul calificării în primăvară", au scris jurnaliștii de la tipsbladet.dk.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo