Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a câștigat cu 3-1 la Viking și s-a calificat dramatic în grupele Conference League

Nicu Savin

Actualizat 25/08/2022 la 22:46 GMT+3

FCSB s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Viking Stavanger și s-a calificat în grupele Conference League. Ultimul gol a venit în ultimul minut al prelungirilor, din penalty.

FCSB

Credit imagine: facebook

La fel ca în partida tur, FCSB a deschis scorul repede. În minutul 3, Malcom Edjouma a marcat cu capul după o centrare perfectă a lui Florinel Coman. Echipa lui Dică a continuat să preseze, iar Cordea și Octavian Popescu au trecut pe lângă desprindere, șuturile lor din minutele 8 și 21 negăsind ținta.
După ce au avut câteva apariții periculoase în careul FCSB-ului, norvegienii au egalat. În minutul 25, Târnovanu a comis un penalty, iar căpitanul Tripic a executat perfect. FCSB putea reveni în avantaj până la pauză, dar în minutul 35 Miculescu a trimis cu capul în plasa laterală după o centrare a aceluiași Coman.

FCSB, în grupele Conference League

Cei de la Viking au început mai bine partea a 2-a, dar cei care au marcat au fost "roș-albaștri". În minutul 54, Cordea a trimis un șut puternic de la distanță, iar Gunnarsson a gafat copilărește, scăpând mingea în poartă.
Meciul se îndrepta către prelungiri, dar finalul a fost incredibil. Târnovanu a avut o intervenție salvatoare în minutul 90, iar în ultimul minut al prelungirilor Coman a scos un penalty, pe care Radunovic l-a transformat impecabil, aducând calificarea pentru echipa lui Dică.
CFR Cluj a reușit și ea să acceadă în grupe, după ce s-a impus pe final în duelul cu NK Maribor. Universiteta Craiova ar putea deveni a 3-a echipă românească din grupele Conference League. Meciul oltenilor cu Hapoel Beer Sheva a intrat în prelungiri, după ce la finalul primelor 90 de minute a fost 0-0.
Tragerea la sorți a grupelor din Conference League va avea loc vineri, de la ora 15:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo