Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a pierdut peluzele de la Arena Națională pentru duelul cu Viking și a scumpit biletele

Nicu Savin

Publicat 16/08/2022 la 10:04 GMT+3

FCSB va disputa joi prima manșă a playoff-ului Conference League, împotriva formației norvegiene Viking. La meci pot fi prezenți maxim 30.000 de spectatori, accesul fiind limitat din cauza deciziei UEFA de a închide cele două peluze ale Arenei Naționale.

Suporterii celor de la FCSB

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Alex Ioniță
FCSB-Viking se va disputa joi, pe Arena Națională, unde pot asista maxim 30.000 de spectatori. Vicecampioana României a fost sancționată de UEFA cu închiderea celor două peluze și cu o amendă totală de aproximativ 45.000 de euro, din cauza unui steag afișat de galeria FCSB, dar și din cauza altor incidente petrecute în timpul partidei cu Dunajska Streda, câștigată de bucureșteni cu scorul de 1-0.
FCSB va scoate la vânzare, astăzi, la ora 19:00, biletele pentru partida cu Viking, acestea având un preț mai mare față de partida cu Dunajska Streda. Astfel, oficialii vicecampioanei încearcă să-și acopere pierderile generate de închiderea peluzelor. Decizia are la bază și faptul că meciul are o importanță mai mare decât cele precedente și aproape sigur fanii nu vor ține cont de prețul mai ridicat al biletelor.
Prețurile biletelor vor fi următoarele:
  • VIP 1- 150 Lei
  • VIP 2 100 Lei
  • VIP 3 75 Lei
  • Tribuna 2, Inel 1 – 50 Lei
  • Tribunele 1 și 2, Inelele 2 și 3 – 30 Lei
Biletele vor putea fi achiziționate de pe site-ul de bilete al FCSB sau de la casele de bilete ale Arenei Naționale. Potrivit unei postări a galeriei FCSB, aceștia se vor muta la Tribuna 2, inelele 2 și 3, dat fiind faptul că peluzele vor fi închise. Suporterii FCSB sunt așteptați în număr mare la meci, astfel liderii galeriei se așteaptă la un sold-out foarte rapid.

FCSB, record de spectatori, în ultimii ani, la meciul cu Dunajska Streda

FCSB a fost susținută, la partida cu Dunajska Streda, de peste 40.000 de fani, un număr mare pentru fotbalul românesc. Vicecampioana României nu a mai trecut de 40.000 de spectatori din 2017, de la returul cu Sporting Lisabona din playoff-ul UEFA Champions League, când Sporting s-a impus cu scorul de 5-1. Atunci, pe Arena Națională au fost prezenți 49.220 de spectatori.
Numărul mare de fani prezenți la stadion a făcut ca meciul celor de la FCSB să ajungă în top 3 partide din preliminariile europene, din acest sezon, cu cel mai mare număr de fani din tribune.
Meciul cu Dunajska Streda este depășit, ca număr de fani, doar de partidele dintre Benfica și Midtjylland din turul 3 preliminar al Champions League (53.346 spectatori) și de partida dintre Rangers și Union St Gilloise (48.454 spectatori), meciul celor de la FCSB fiind pe locul al 3-lea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo