Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League

Bianca Dumitru

Actualizat 15/06/2022 la 14:47 GMT+3

Astăzi, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League.

FCSB - Universitatea Craiova (Tănase, Crețu)

Credit imagine: facebook

UPDATE | FCSB va juca, în turul 2 preliminar al Conference League, cu câștigătoarea din duelul Saburtalo (Georgia) - Partizani (Albania). Roș-albaștrii vor disputa primul meci în deplasare, iar returul acasă.
UPDATE | Universitatea Craiova va da peste Vllaznia (Albania), meciul tur urmând a avea loc în Albania, iar returul în România.
UPDATE | Sepsi Sf. Gheorghe o va înfrunta pe învingătoarea din meciul NK Olimpija Ljubljana (Slovenia) - Differdange 03 (Luxemburg). Covăsnenii vor juca primul meci pe teren propriu, iar returul în deplasare.
UPDATE | Dacă va pierde în meciul cu FC Pyunik din primul tur preliminar al Champions League, CFR Cluj va juca în turul 2 preliminar al Conference League cu o altă echipă care va fi învinsă în calificările Champions League, care va fi stabilită ulterior. Românii vor fi capi de serie.
UPDATE | A început tragerea la sorți a meciurilor din turul 2 preliminar al Conference League.

Astăzi, de la ora 14:00, la Nyon va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, fază în care vor debuta echipele de pe locurile 2 și 3 din clasamentul Ligii 1, FCSB și Universitatea Craiova, dar și câștigătoarea Cupei României, Sepsi Sf. Gheorghe.
La tragerea la sorți de astăzi, FCSB și Universitatea Craiova se vor afla în urna capilor de serie, urmând a avea adversari mai slab cotați, în timp ce echipa lui Cristiano Bergodi va avea parte de un adversar mai dificil.
Pentru vicecampioana României, printre posibilii adversari din turul 2 preliminar al Conference League se numără Aris Limassol (Cipru), Velez (Bosnia și Herțegovina), Makedonija GP Skopje (Macedonia de Nord) sau învingătoarele din duelurile Dinamo Minsk (Belarus) - Decic (Muntenegru) și Saburtalo (Georgia) - Partizani (Albania).
Universitatea Craiova, care a obținut prezența în cupele europene după ce a învins-o la baraj pe FC Botoșani, scor 2-0, le poate întâlni la debutul în următorul sezon de Conference League pe Konyaspor (Turcia), PFC Zira (Azerbaidjan), Ararat-Armenia (Armenia), Kisvarda (Ungaria) sau Vllaznia (Albania).
Citește și:
În ceea ce o privește pe Sepsi Sf. Gheorghe, care nu beneficiază de statutul de cap de serie, printre posibilii adversari se remarcă Young Boys (Elveția), Rapid Viena (Austria) sau Osijek (Croația).
Meciurile din turul 2 preliminar al Conference League vor avea loc pe 21 și 28 iulie.
Tragerea la sorți a duelurilor din al doilea tur preliminar al Conference League va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo