Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, fără 5 jucători importanți în returul cu Silkeborg! Decizia luată de Nicolae Dică

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/10/2022 la 14:35 GMT+3

FCSB are probleme de lot înaintea returului cu Silkeborg, din grupele Conference League. Trei jucători sunt cu probleme medicale, Billel Omrani nu se află pe lista UEFA, iar Nicolae Dică a decis să nu îl utilizeze nici pe Florinel Coman.

Florinel Coman

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB are nevoie de cele 3 puncte în meciul cu Silkeborg de pe Arena Națională pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană. Nicolae Dică a lăsat acasă 7 jucători în meciul tur, iar vicecampioana României a fost umilită în Danemarca, scor 0-5.
Nicolae Dică a decis să menajeze și de această dată un titular, chiar dacă alți 3 jucători importanți sunt accidentați. Florinel Coman este cel care nu va face parte din lotul roș-albaștrilor în urma hotărârii antrenorului. Tamm, Radunovic și Dawa vor lipsi din cauza unor probleme medicale, iar Billel Omrani nu se află pe lista UEFA.
"Dawa, Tamm, Radunovic nu pot juca. Billel nu este pe listă, dar avem alți jucători care-i pot înlocui. Și Florinel s-a antrenat separat, nici el nu va fi în lot pentru meciul de mâine. Așa am decis eu.", a declarat Nicolae Dică, potrivit Digi Sport.
Conducerea echipei a decis să se axeze pe campionatul intern, dar înfrângerea din Danemarca a fost atât de dureroasă încât roș-albaștri au revenit asupra deciziei și vor trimite pe teren o formulă de bază în meciul de joi.
Citește și:

FCSB va alinia un prim "11" ofensiv în meciul cu Silkeborg

FCSB trebuie să câștige neapărat dacă vrea să se mai lupte cu șanse reale la calificare în primăvara europeană. Octavian Popescu și compania se află pe ultimul loc în grupa din care mai fac parte West Ham și Anderlecht.
Echipa probabilă a FCSB-ului în meciul cu Silkeborg: Târnovanu – Crețu, Haruț, Bouhenna, Pantea – Olaru, Edjouma, Cordea – Miculescu, Copagno, Octavian Popescu.
Silkeborg a obținut doar o remiză în ultimul meci de campionat dinaintea duelului cu FCSB, scor 1-1 pe terenul lui Odense. Adversarii bucureștenilor se află pe locul 4 în campionat, la 4 lungimi de liderul Nordsjaelland. În grupa de Conference League, danezii au 3 puncte, cu două mai mult decât adversara de joi.
FCSB pare că și-a revenit în campionat și a obținut o victorie sigură în fața Petrolului, pe "Ilie Oană". Elevii lui Nicolae Dică sunt pe locul 12, având două partide în minus. 14 puncte au adunat până acum, iar oficialii nu concep ca echipa să nu se califice în play-off. Universitatea Craiova este echipa care se află pe ultimul loc care asigură calificarea, cu 18 puncte.
Meciul dintre FCSB și Silkeborg va fi joi de la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo