Articol scris de Dani Morar
West Ham o așteaptă pe FCSB la Londra în prima etapă a grupelor Conference League. Roș-albaștrii pornesc cu ambiții mari, dar Helmut Duckadam le spulberă visele fanilor. Fostul portar crede că o calificare în primăvara europeană este imposibilă, FCSB fiind mult sub adversarele sale. Anderlecht și Silkeborg sunt celelalte adversare ale vicecampioanei.
"Este un meci foarte dificil, cred că CFR Cluj are mai multe şanse de a se califica mai departe. Poate vedem un eveniment. (Nu credeţi în minuni?) Sigur că e frumos să visezi, dar te mai şi trezeşti din când în când!
Romanian Liga I
FCSB, fără 2 titulari din apărare la meciul cu FC Argeș! Cum ar putea arăta echipa lui Nicolae Dică
ACUM 11 ORE
Şanse există, dar la calificare nu cred că există şanse, sunt echipe peste FCSB la ora actuală! Foarte greu (n.r. să se claseze pe locul 2 în grupă). Ne gândim totuşi că sunt Anderlecht, West Ham. FCSB nu mai e ce a fost în urmă cu 7 ani, când eram în grupele sau primăvara europeană Champions League!", a declarat Helmut Duckadam, citat de as.ro
Presa engleză a scris despre echipa antrenată de Nicolae Dică și avertizează în privința lui Anrei Cordea. Chiar dacă lotul lui West Ham este de peste 10 ori mai valoros decât al vicecampioanei României, Europa League și Conference League sunt competițiile unde au loc cele mai multe surprize, astfel că un rezultat bun al FCSB-ului nu este imposibil.
Citește și:

Duckadam nu este entuziasmat de o eventuală victorie a lui FCSB

Privind la valoarea celor două echipe și diferența dintre Premier League și Super Liga României, o victorie a roș-albaștrilor ar însemna enorm. Eroul de la Sevilla nu este atât de entuziasmat cu privire la un eventual succes al FCSB și spune că nu ar însemna mai mult decât o simplă victorie.
"Nu! Ar fi o victorie! De ce? Când Astra a învins West Ham, a fost cel mai mare rezultat al fotbalului românesc din anii aceia? Nu a fost! A fost o victorie! E frumoasa o victorie împotriva unei echipe englezeşti!", a mai spus Duckadam.
FCSB a avut rezervate 3125 de bilete pentru deplasarea cu West Ham. Fanii s-au așezat la coadă la casele de bilete de la Londra, iar suportul lor poate ajuta la un rezultat bun. Prețul unui tichet este de 35 de euro, dar există și suporteri roș-albaștri intruși printre cei ai lui West Ham, având în vedere numărul mare al românilor din Anglia.
Partida poate fi iurmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Eurosport.ro, joi seara, de la 22:00.
Romanian Liga I
FCSB se transformă! Cum va arăta primul 11 al lui Dică. Numele importante care rămân pe bancă
26/09/2022 LA 15:07
Romanian Liga I
Mircea Lucescu știe ce le lipsește celor de la FCSB! "Sunt în mare pericol să piardă play-off-ul"
23/09/2022 LA 18:12