Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB se întărește cu încă două transferuri după calificarea în play-off-ul Conference League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/08/2022 la 09:46 GMT+3

FCSB s-a calificat aseară în play-off-ul Conference League după victoria cu 1-0 în fața slovacilor de la Dunajska Streda. A fost 2-0 la general și bucureștenii se pregătesc de dubla cu Viking, decisivă pentru accederea în grupele competiției.

FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FCSB a reușit calificarea în fața a peste 40.000 de suporteri, iar prezența în play-off le asigură 750.000 de euro. Astfel, conducerea roș-albaștrilor pregătește încă două transferuri pentru a întări echipa și pentru a forța calificarea în grupe.
Unul dintre cele două posibile transferuri este dat ca și rezolvat, în timp ce pentru al doilea se așteaptă o decizie din partea fotbalistului, după ce FCSB a înaintat deja oferta. Transferul dat ca sigur este așteptat să fie anunțat astăzi, în timp ce jucătorul care trebuie să ia o decizie poate fi prezentat la finalul acestei săptămâni. Tot conducerea FCSB a relatat că unul dintre cei doi joacă în campionatul intern, iar celălalt ar urma să vină din străinătate.
Deși mulți s-au dus cu gândul la Isfan de la FC Argeș, se pare că mijlocașul ofensiv nu mai reprezintă o atracție pentru vicecampioană după transferul lui David Miculescu, de la UTA. Cum cei doi sunt de profil asemănător, aducerea lui Alexandru Isfan nu își mai are rostul. Miculescu s-a integrat foarte bine la echipă și a reușit să înscrie primul gol în partida cu CS Mioveni, din campionat.
Citește și:

Dică a trăit la maxim returul cu Dunajska

Nicolae Dică, cel care a fost instalat pe banca roș-albaștrilor după startul slab de sezon al lui Toni Petrea, se declară mulțumit de evoluția echipei sale, iar intensitatea meciului l-a făcut să își amintească de vremurile când el era cel care rupea porțile adverse.
"Mă bucur că am reușit să câștigăm și să ne calificăm. Era important să ne calificăm cu o victorie, să-i bucurăm pe suporterii noștri. Eu am mai trăit momente ca fotbalist și ca antrenor, dar acum chiar au făcut o atmosferă extraordinară.
Îmi doresc din tot sufletul să ajungem în grupele Conference League, pentru că nu s-a mai întâmplat de mult timp. A fost acea scăriță a lui Rusu, parcă nu mai intra mingea în poartă, apoi m-am luminat când l-am văzut pe Cordea. Sunt trăiri ale mele, nu le pot controla", a declarat Dică la Pro Arena imediat după meci.
FCSB va juca în play-off cu norvegienii de la Viking, cei care au trecut cu 5-2 la general de Sligo Rovers. Chiar dacă a câștigat cu 5-1 în tur, Viking a pierdut pe terenul irlandezilor cu scorul de 1-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo