Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, start ratat în Conference League! Echipa lui Petrea a pierdut pe terenul lui Saburtalo Tbilisi

Nicu Savin

Publicat 21/07/2022 la 20:55 GMT+3

FCSB a început cu stângul campania europeană din Conference League. Vicecampioana a fost învinsă în deplasare de Sabirtalo Tbilisi, scor 1-0, în prima manșă din turul 2 preliminar al celei de-a 3-a competiții europene intercluburi.

Florinel Coman (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB are un start foarte slab de sezon. După ce a remizat cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din Superliga, echipa lui Toni Petrea a pierdut prima manșă a dublei cu Saburtalo Tbilisi, din turul doi preliminar al Conference League.
Partida din capitala Georgiei a fost una aprig disputată. În prima repriză, Cordea a avut câteva ocazii bune de a deschide scorul, dar atacantul "roș-albaștrilor" a fost neinspirat la finalizare. Gruzinii și-au arătat "colții" în mai multe rânduri și în minutul 40 Nonikashvili a înscris pentru 1-0 cu un șut din afara careului.
Gazdele își puteau dubla avantajul până la pauză, dar Târnovanu a avut o intervenție excelentă la șutul lui Guliashvili, după o fază la care Ovidiu Popescu a greșit flagrant.

Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0 | Georgienii au prima șansă la calificare

La pauză, Toni Petrea a mutat ofensiv, Florinel Coman intrând în locul lui Edjouma, dar tot georgienii au fost mai periculoși în prima parte a reprizei secunde și numai intervențiile sigure ale lui Târnovanu au făcut ca scorul să nu se schimbe.
În minutul 56, Florinel Coman a ratat cea mai mare ocazie a celor de la FCSB. Acesta a primit o pasă excelentă de la Cordea și a șutat din interiorul careului, dar mingea a lovit bara. Același Coman a fost aproape de egalare în minutul 67, dar șutul său de la marginea careului a fost respins de portarul advers.
FCSB a încercat să atace în continuare, dar jocul ofensiv a fost marcat de lipsă de luciditate și nu au mai apărut ocazii mari. Gruzinii s-au apărat exact și au încercat să dea lovitura pe contraatac, dar nici ei nu au mai găsit drumul spre gol și s-a terminat 1-0.
Așadar, FCSB are de remontat un handicap de un gol în returul de peste o săptămână, dar va trebui să practice un joc mult mai bun dacă vrea să acceadă în faza următoare. Până la meciul retur, FCSB mai are de jucat meciul cu Rapid, din a 2-a etapă a Superligii, care este programat duminică, 24 iulie, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo