Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB umple Arena Națională! Interes uriaș pentru returul cu Dunajska Streda

Cristian Mihală

Publicat 09/08/2022 la 11:18 GMT+3

FCSB va umple Arena Națională pentru returul cu Dunajska Streda, din returul turului 3 preliminar al Conference League. Organizatorii mizau pe cel puțin 30.000 de oameni, dar sunt toate șansele să se joace cu "casa închisă".

Fanii FCSB iau cu asalt Arena Națională

Credit imagine: Eurosport

Prețurile mici la bilete, revenirea lui Dică, un tehnician care pare să aibă, cel puțin pentru moment, libertate și emulația creată de transferurile efectuate au generat o mobilizare fără precedent în ultimii ani, în rândul fanilor FCSB.
În ultimele două săptămâni, susținătorii roș-albaștrilor au impresionat: au fost 25.227 la partida din turul 2 preliminar al Conference League, cu Saburtalo, pentru ca weekendul anterior, cu FC U Craiova, în tribune să ia loc peste 15.000 de oameni, deși confruntarea s-a terminat după miezul nopții. Iar joi, cu Dunajska Streda, meci care ar trebui să aducă o calificare facilă a vicecampioanei României în play-off-ul Conference League (în tur, în Slovacia, FCSB s-a impus cu 1-0), Arena Națională va fi plină.

FCSB, rețetă financiară fantastică pentru meciul cu Dunajska Streda

Organizatorii mizau pe cel puțin 30.000 de fani în tribunele celui mai mare stadion al țării, dar sunt toate șansele ca disputa să se țină cu "casa închisă". Astfel, în acest moment, mai sunt disponibile online doar tichete la tribuna 2 (inelul 3) și la peluza 1 (inelul 2). În zonele centrale de la tribuna a 2-a nu mai sunt bilete disponibile, astfel că fanii vor trebui să se mulțumească doar cu un loc aproape de peluze. Dar și aici mai sunt puține opțiuni, astfel că sunt toate șansele să avem un stadion plin joi.
Bilete FCSB
FCSB va beneficia, așadar, de o rețetă financiară excelentă, chiar dacă prețul biletelor e unul destul de mic: La peluze, un tichet costă 10 lei, în timp ce la tribuna II prețurile sunt de 20 și 30 de lei.
Fanii au ocazia să își achiziționeze online bilete până joi, la ora 14:00, aceștia având ocazia apoi să și-l printeze sau să prezinte codul de bare la turnicheții de la stadion. În egală măsură, tichetele se comercializează și la casele de bilete de la arenă, în intrarea dinspre Bulevardul Basarabia. Programul acestora este 11:00-19:00, mai puțin în ziua meciului, când acesta se va prelungi, până în "buza" partidei. E foarte posibil, însă, ca joi să nu mai fie vreun bilet disponibil.
În cazul probabil în care ajunge în play-off, FCSB va da piept cu învingătoarea din conftuntarea Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda). Norvegienii sunt ca și calificați, după ce s-au impus în tur cu 5-1. FCSB va juca pe teren propriu prima manșă a play-off-ului Europa League, în caz de calificare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo