Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB va juca într-un mic infern contra lui Viking! Câte bilete au vândut norvegienii până acum

Nicu Savin

Actualizat 22/08/2022 la 20:33 GMT+3

FCSB se pregătește de returul cu Viking Stavanger, din play-off-ul Conference League! Echipa lui Nicolae Dică are de remontat eșecul cu 1-2 de la București, dar nu va aeva loc o misiune ușoară, mai ales că va juca cel mai probabil în fața unui stadion aproape plin.

Jucătorii de la FCSB, dezamăgiți după eșecul cu Viking Stavanger, scor 1-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League

Credit imagine: Eurosport

FCSB a pierdut manșa tur din play-off-ul Conference League contra lui Viking Stavanger, scor 1-2. Echipa lui Dică a dominat de la un capăt la altul duelul de pe Arena Națională, dar norvegienii au fost mai eficienți și au marcat la singurele ocazii pe care le-au avut.
Astfel, scandinavii sunt favoriți la calificare, deși presa din Norvegia consideră că FCSB are prima șansă judecând după felul în care a arătat primul meci.
Entuziasmul este uriaș în rândul suporterilor lui Viking. Clubul norvegian a anunțat că până în prezent s-au vândut 12.400 de bilete dintre cele 14.000 puse în vânzare, deci e aproape sigur că partida se va juca cu casa închisă.
Fanii celor de la FCSB au la dispoziție 800 de bilete. Clubul din Berceni a anunțat pe site-urile de socializare că prețul unui tichet este de 200 de coroane, ceea ce se traduce în aproximativ 100 de lei. Viking Stavanger joacă pe un stadion de 15.900 de locuri, dat în folosință în 2004.
Marele avantaj al gazdelor de joi seara este că gazonul de pe Viking Arena este unul sintetic, suprafață cu care FCSB nu este deloc obișnuită.
Citește și:

Viking are o primă uriașă pentru intrarea în grupe

Formația norvegiană a fost o singură dată în grupele unei competiții europene. Se întâmpla în sezonul 2005-2006, unul de referință pentru fotbalul românesc. Atunci, scandinavii au terminat pe locul 4 o grupă cu Hamburg, CSKA Sofia, Slavia Praga și Hamburg și ratau prezența în primăvară.
Visul unei prezențe în grupele Conference League este acum mai viu ca niciodată, iar entuziasmul pe măsură. Fotbaliștii celor de la Viking au toate motivele să tragă cu dinții în dubla cu FCSB. Conform presei norvegiene, cei de la Viking au o primă de un milion de € în cazul în care o vor elimina pe FCSB și vor intra în grupe.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo