Mirel Rădoi anunță consecințe pentru Paul Papp! Fundașul a fost eliminat în meciul cu Hapoel

Eurosport
DeEurosport

Publicat 18/08/2022 la 23:56 GMT+3

Mirel Rădoi a declarat că este foarte supărat pe reația lui Paul Papp, care a fost sancționată cu cartonaș roșu. Universitatea Craiova a rămas în 10 oameni la începutul reprizei a doua, însă a scos un egal cu israelienii.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Universitatea Craiova a fost condusă, însă a reușit să revină și să obțină un rezultat de egalitate în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Paul Papp a fost eliminat la pauză, din cauza unei reacții nervoase. Acest lucru l-a deranjat foarte mult pe Mirel Rădoi, care cere să se ia măsuri pentru ca astfel de situații să nu mai apară. Tehnicianul așteaptă întăriri, mai ales pe partea defensivă, unde nu are la dispoziție prea mulți fundași.
"Mă așteptam la un meci destul de disputat, dar nu mă așteptam la astfel de evenimente neașteptate. Am făcut o repriză foarte bună în care am avut ghinion. Trebuia să deschidem scorul. Apoi a venit acea nebunie a lui Paul și a trebuit să cedăm teren adversarului. Am încercat să delimităm anumite zone. Ne-am văzut conduși. Mă bucură atitudinea lor după golul primit. Am încercat să profităm de spațiile libere dintre fundașii centrali.
Sunt foarte supărat pentru că dacă ar fi fost în timpul partidei, o poziționare greșită, un fault de ultim apărator, astea se pot remedia, dar acesta este cel mai important meci al clubului din ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație în care am aflat că suntem în zece cu trei minute înainte să ieșim pe teren.
A trebuit să renunțăm la Elvir din păcate. Ne-am gândit la el ca să îl avem și pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile libere cu viteza lui Ivan. I-am spus că îmi pare rău, dar este pentru binele echipei. Vor exista repercusiuni pentru Papp. Va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau ca după un astfel de episod amenda să fie de doar câteva sute sau mii de euro. Trebuie să suferim cu toții.
Va trebui să ne gândim și să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve. Problema asta poate continua și în campionat. Plănuiam să odihnim un fundaș, dar planurile noastre se cam scutură acum. Sper sa nu fim nevoiți să schimbăm sistemul la meciul cu Chindia.
La finalizare sunt decizii de moment. Noi nu le spunem să nu finalizeze acțiunile. Sunt jucători de atac tehnici care vor să intre ca Barcelona cu mingea în poartă. M-am gândit și la următoarea partidă.
Sunt situații simple, pe fond de oboseală nu trebuie să joci decisiv. Într-un meci în care am controlat prima repriză cu o echipă foarte bună, dar absentă în prima repriză, pe final puteam pierde partida. Sunt foarte buni acasă, au un joc mai spectaculos, mai elaborat, mai agresiv. Știam că în meciurile în deplasare sunt puțin temători.
Va trebui să găsim resurse pentru retur. În campionat vor apărea schimbări. Ușor, ușor, încep să înțeleagă și ideile noaste. Vor înțelege ce au de făcut și cei care nu au jucat", a declarat Rădoi după meci, citat de Digi Sport.
Citește și:

Universitatea Craiova pornește cu mari speranțe în retur

Craiova a avut șansa de a deschide scorul încă din prima repriză. Ivan a avut două ocazii mari, la una dintre ele lovind bara porții lui Hapoel. Koljic și Raul Silva au fost autorii celorlalte ocazii ale primei reprize, dar s-a intrat cu 0-0 la cabine.
După pauză, oltenii au ieșit în 10 oameni, după ce Papp a fost eliminat din cazua acelei reacții nervoase. Beer Sheva a deschis scorul în minutul 70, dar elevii lui Mirel Rădoi au reacționat bine și a egalat în minutul 74 dintr-un penalty transformat de Ivan.
Pentru Universitatea urmează meciul din deplasare cu Chindia Târgoviște, din Super Liga României. Joia viitoare, Rădoi și compania se vor deplasa în Israel, unde se vor lupta pentru accederea în grupe și pentru potul de 3 milioane de euro cu care este recompensată această performanță.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo