Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul pentru care FCSB nu poate să lege victoriile în acest sezon! "Jocul echipei nu mai merge"

Bianca Dumitru

Publicat 06/09/2022 la 16:43 GMT+3

FCSB se pregătește pentru debutul în grupele Conference League, de joi, 8 septembrie, când vor juca în deplasare, pe terenul celor de la West Ham. Helmut Duckadam a analizat jocul roș-albaștrilor, explicând de ce echipa nu are cele mai bune rezultate.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB va debuta joi seară, în deplasare pe terenul celor de la West Ham, în grupele Conference League. Vicecampioana României vine după o serie de rezultate nefavorabile în SuperLigă, unde se află abia pe locul 13, cu 7 puncte acumulate în 7 etape.
Roș-albaștrii au câștigat un singur meci în campionat în acest sezon, iar evoluțiile jucătorilor lui Nicolae Dică au ridicat multe semne de întrebare.
Helmut Duckadam a vorbit despre jocul celor de la FCSB, explicând de ce crede echipa nu reușește să lege victoriile în SuperLigă.
"FCSB are jucători valoroși, dar eu de ani de zile spun că nu au un joc de echipă, aici suferă cel mai mult. Cred că va ajunge în play-off, dar șanse la campionat mai puține.
Jocul echipei nu e făcut pentru un atacant de careu, dar poate se va schimba în timp. Jocul echipei nu merge pentru că, din spusele patronului, dânsul se gândește să vândă pe bani cât mai mulți.
Atunci jucătorii evoluează în consecință. Joacă fiecare pentru el, ca să iasă în evidență, să prindă un contract în străinătate și de aici jocul echipei suferă", a declarat Helmut Duckadam la Pro Arena.
Citește și:

LOTUL CELOR DE LA FCSB PENTRU GRUPELE CONFERENCE LEAGUE

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan
Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban
Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Matei Tănasă, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea
Atacanți: Andrea Compagno, Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica

PROGRAMUL CELOR DE LA FCSB ÎN GRUPELE CONFERENCE LEAGUE

  • Etapa 1: West Ham - FCSB
  • Etapa 2: FCSB - Anderlecht
  • Etapa 3: Silkeborg - FCSB
  • Etapa 4: FCSB - Silkeborg
  • Etapa 5: Anderlecht - FCSB
  • Etapa 6: FCSB - West Ham
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo