Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, revoltat înaintea meciului cu Anderlecht! Ce a spus tehnicianul celor de la FCSB

Nicu Savin

Actualizat 14/09/2022 la 17:33 GMT+3

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a vorbit astăzi în conferința de presă premergătoare partidei împotriva belgienilor de la Anderlecht, contând pentru a doua etapă a grupelor UEFA Europa Conference League. Managerul s-a arătat deranjat de zvonurile privind eventuala sa demitere și a subliniat că nu se pune problema de așa ceva, deoarece are sprijin deplin din partea conducerii.

Nicolae Dică

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Nicolae Dică a participat astăzi la conferința de presă dinaintea meciului cu Anderlecht, din UEFA Europa Conference League. Antrenorul celor de la FCSB a ținut să menționeze că, în ciuda discuțiilor apărute, postul său la FCSB nu este în pericol.
"Nu sunt sub presiune! Am calificat echipa în Conference după cinci ani de zile! Am susținerea conducerii, am încredere că vom reuși să ducem echipa acolo unde îi este locul.
Eu sunt pozitiv, știu că lucrurile excepționale li se întâmplă oamenilor care nu renunță. Iar eu nu renunț! Nu știu de ce la noi se vorbește mereu despre dat afară după ce s-a reușit o performanță. Stați liniștiți! Atât timp cât am susținerea conducerii, iar jucătorii pun în aplicare ceea ce le spun, am încredere că lucrurile vor merge bine", a spus Nicolae Dică, în conferința de presă de astăzi.
Discuțiile despre o posibilă demitere a lui Nicolae Dică au apărut în urma formei slabe pe care vice-campioana României o are în campionat, prelungită de egalul din etapa trecută, din meciul cu FC Voluntari, încheiat cu scorul de 1-1.
Citește și:

Nicolae Dică a vorbit despre meciul cu Anderlecht

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit și despre cum pregătește partida de mâine, explicând strategia pe care o va pune în aplicare contra formației belgiene.
"Anderlecht joacă un 3-5-2 pe care-l cunoaștem. Cei de la Voluntari au jucat în același sistem. Și Lazio, atunci când am înfruntat-o, juca tot în acel sistem (n.r FCSB a întâlnit-o pe Lazio, în Europa League, în 2018).
Cum vom juca? Dacă ați analizat meciul nostru cu Voluntari, veți vedea că același lucru se va întâmpla și în meciul din Europa", a explicat Nicolae Dică.
La meciul de mâine seară cei de la FCSB vor fi susținuți de un număr important de fani. În ciuda prețurilor ridicate ale biletelor, fanii "roș-albaștrilor" își vor susține echipa de pe stadion, sperând la o victorie a echipei favorite.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo