Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rareș Ilie, evoluție bună la debutul în cupele europene! A fost titular în Maccabi Tel Aviv - Nice

Bianca Dumitru

Publicat 19/08/2022 la 07:22 GMT+3

Rareș Ilie a fost titular joi seară în meciul tur dintre Maccabi Tel Aviv și Nice, din play-off-ul Conference League. Românul i-a impresionat pe fanii echipei lui Lucien Favre, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui pe rețelele de socializare.

Rareș Ilie (Nice)

Credit imagine: Getty Images

Rareș Ilie și-a făcut joi seară debutul în cupele europene. După ce a făcut parte din primul 11 la meciul cu Strasbourg, din Ligue 1, românul a fost titular în meciul tur dintre Maccabi Tel Aviv și Nice, din play-off-ul Conference League.
Fostul jucător de la Rapid s-a aflat pe teren 65 de minute, timp în care a avut și o ocazie uriașă de a marca. În minutul 22, Rareș Ilie s-a aflat într-o poziție excelentă de a înscrie, dar nu a reușit să trimită mingea în poartă.
În startul reprizei secunde, el a comis un fault și a primit un cartonaș galben, iar după circa 15 minute a fost înlocuit. Pentru prestația sa, site-ul SofaScore.com l-a notat pe Rareș Ilie cu 6,7, românul încheind meciul cu două dribbling-uri, două pase cheie, două dueluri la sol câștigate și un procentaj de 80% al paselor precise.
Citește și:

Rareș Ilie i-a încântat pe suporterii lui Nice

Evoluția lui Rareș Ilie i-a impresionat pe fanii echipei lui Lucien Favre, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist pe rețelele de socializare.
"Rareș Ilie e cu adevărat excelent", a scris un suporter pe Twitter, în timp ce un altul s-a arătat încântat de pasele pe care românul le schimbă cu Delort: "Ooo, combinațiile dintre Ilie și Delort...".
Din păcate pentru jucătorii lui Lucien Favre, Nice a fost învinsă în meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, israelienii marcând în minutul 74.
Calificarea în grupele Conference League se va decide în returul care va avea loc săptămâna viitoare în Franța.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo