CFR Cluj, campioana României, și-a aflat, alături de FCSB, adversarele din grupele UEFA Europa Conference League. Spre deosebire de FCSB, clujenii au avut ceva mai multă șansă la tragerea la sorți. CFR Cluj va face parte din grupa G, alături de Slavia Praga, Sivasspor și Ballkani. Slavia Praga este fosta echipă a lui Nicolae Stanciu, gruparea din capitala Cehiei încheind ultimul sezon pe locul doi (vicecampioană).
Sivasspor este ultima câștigătoare a Cupei Turciei și a încheiat sezonul pe locul 10 dintr-un total de 20 de echipei. În fine, Ballkani este campioana din Kosovo. Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a transmis că singura echipă de care se teme este Slavia Praga, cea mai valoroasă echipă din grupă, cu un lot cotat la 55.93 milioane de euro, dublu față de cel al lui CFR Cluj, care valorează 27.8 milioane de euro.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
ACUM 4 ORE

Oficialii CFR Cluj, încrezători după aflarea adversarilor din grupele UEFA Conference League

"Slavia Praga e cel mai dificil adversar pentru noi. Avem jucători și un staff tehnic care ne permit să visăm la primăvara europeană. Cred că da, am fi putut opta pentru această grupă. Ne dă speranțe. Sper să fi învățat ceva din sezonul precendent, când am avut o grupă complicată. De data aceasta sunt încrezător. Există și minusuri. E important să se califice ambele echipe în primăvara europeană. Mi-aș dori tare mult. Atmosfera de la meciul de aseară a fost extraordinară, spectatorii chiar au încurajat echipa. Am petrecut până la 4 dimineața, jucătorii au plecat din timp, poimâine joacă", a spus Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, pentru Digi Sport.
Meciurile din faza grupelor se vor disputa în perioada 8 septembrie – 3 noiembrie (etapa 1 – 8 septembrie, etapa 2 – 15 septembrie, etapa 3 – 6 octombrie, etapa 4 – 13 octombrie, etapa 5 – 27 octombrie, etapa 6 – 3 noiembrie).Finala Conference League 2022/2023 este programată pe 7 iunie 2023, la Praga.
Romanian Liga I
CFR Cluj se desparte de un internațional român care a jucat în Gruia din 2013. Cu cine semnează
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, tupeu maxim după ce a scăpat ca prin minune de demitere. Anunțul făcut
23/09/2022 LA 05:30