Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sarri a prefațat Lazio - CFR Cluj! Ce jucător al ardelenilor l-a impresionat la ultimele partide

Nicu Savin

Publicat 15/02/2023 la 16:24 GMT+2

Maurizio Sarri a susținut astăzi conferința de presă de dinaintea turului dintre Lazio și CFR Cluj, din 16-imile Conference League. Antrenorul capitolinilor a menționat că echipa sa tratează cu maximă seriozitate competiția și a dezvăluit că a urmărit ultimele meciuri ale CFR-ului, remarcând câțiva jucători de un nivel ridicat.

Maurizio Sarri in conferenza stampa alla vigilia di Lazio-Atalanta - Serie A 2022-23

Credit imagine: Eurosport

Lazio și CFR Cluj se vor duela joi seară în prima manșă a dublei din 16-imile Conference League. Niciuna dintre echipe nu traversează perioade foarte bune, astfel că un rezultat bun ar fi un imbold moral pentru fiecare dintre ele. Pentru cele două formații, Conference League reprezintă un obiectiv secundar în acest sezon, campionatul fiind principala preocupare, cu țeluri diferite: CFR vrea titlul în SuperLiga, iar Lazio o clasare în Top 4 în Serie A, care ar duce-o în grupele Champions League în sezonul viitor.
Maurizio Sarri a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului de pe Olimpico și antrenorul biancoceleștilor a confirmat că întrecerea internă este prioritară, dar că Lazio va trata cu cea mai mare seriozitate Conference League.
"Când vorbim despre Europa nu trebuie să vorbim atât de mult. Competițiile europene trebuie respectate și luate în serios. Sunt mereu meciuri serioase și importante. Campionatul este o prioritate pentru că ne poate oferi mai multe venituri decât Conference League. Dar din punct de vedere sportiv ne interesează Conference League. Nu voi face alegeri în raport cu competiția, ci cu oboseala jucătorilor.", a spus Sarri, citat de Lazio News.

Sarri a studiat-o pe CFR Cluj și a tras o concluzie clară: "Au doi-trei jucători de nivel ridicat"

Dovadă că Lazio tratează cu seriozitate dubla cu CFR este faptul că Sarri a urmărit atent ultimele meciuri ale campioanei României. Antrenorul lui Lazio a subliniat că rezultatele și jocul au fost influențate de condițiile vitrege din România și că CFR are câțiva jucători de mare calitate, numindu-l pe kosovarul Ermal Krasniqi.
"Este inutil să ne gândim la numele unei echipe în această fază. La nivel european apar competiții strânse, la limită din punct de vedere fizic. A aborda o dublă manșă crezând că va fi simplu este ceva superficial, care costă scump. Am văzut ultimele meciuri ale Clujului, au fost condiționate de vreme. Teren înghețat, zăpadă, vânt. Au doi-trei jucători de nivel ridica, inclusiv puternicul Krasniqi. Unii mi s-au părut puternici și pregătiți pentru orice.", a adăugat Sarri.
Lazio și CFR Cluj s-au mai întâlnit în grupele Europa League, în 2019. Atunci, cele două echipe și-au împărțit victoriile: ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, iar capitolinii s-au impus la limită în returul de pe Olimpico, scor 1-0. CFR a mers atunci mai departe, terminând pe locul doi în grupă, în spatele lui Celtic, în timp ce Lazio a încheiat pe locul 3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo