Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sarri, atac vehement la adresa UEFA! Ce l-a nemulțumit pe antrenorul lui Lazio la meciul cu CFR Cluj

Nicu Savin

Actualizat 23/02/2023 la 23:11 GMT+2

Maurizio Sarri a avut un discurs dur după CFR Cluj - Lazio, scor 0-0. Antrenorul biancoceleștilor a fost foarte nemulțumit de terenul din Gruia, dar nu a acuzat clubul ardelean de nimic, revărsându-și nervii pe cei de la UEFA.

Maurizio Sarri (Lazio) alza la voce

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj și Lazio au remizat alb în Gruia, în returul 16-imilor de finală din Conference League, rezultat la care italienii au mers mai departe. Partida a fost una echilibrată și CFR a avut șansele sale, dar campioanei României i-a lipsit luciditatea în momentele cheie și nu a putut obține mai mult.
Judecând per total dubla manșă, se poate spune că echipa mai valoroasă s-a calificat în optimi. Lazio nu a strălucit în niciunul din cele două meciuri, dar și-a îndeplinit obiectivul. În ciuda rezultatului de azi, Maurizio Sarri a fost foarte nervos, asta din cauza suprafeței de joc de la Cluj-Napoca.
Citește și:

Maurizio Sarri: "Azi ar fi fost dificil să marcăm chiar și cu mâinile"

Antrenorul lui Lazio nu a acuzat CFR-ul pentru gazonul execrabil, dar și-a revărsat nervii pe UEFA, spunând că este lipsă de respect la adresa fotbalilștilor să fie obligați să joace pe asemenea terenuri.
"Meciul a fost de nejucat, ne-am descurcat să practicăm un sport asemănător fotbalului. Când vine vorba de UEFA, aud oameni vorbind despre respect, dar trimițând jucători să joace pe aceste terenuri, ei arată că nu au niciun pic de respect. Am o notă de mulțumire pentru dăruirea echipei mele, am fost foarte buni, pentru că am fi putut intra în mare dificultate.
Îmi pare rău că nu am câștigat pentru oportunitățile pe care le-am avut, dar azi ar fi fost dificil să marcăm chiar și cu mâinile. Am făcut un sport care doar seamănă cu fotbalul. Acesta nu este fotbal. Echipa s-a descurcat să joace un sport diferit și dur și să o facă cu umilință. Din punct de vedere mental am făcut un meci foarte bun. Din acest punct de vedere sunt fericit", a spus Sarri, citat de Lazionews.com.
Lazio își va afla mâine adversara din optimile Conference League. Aceasta se va alege dintre cele 8 câștigătoare de grupă din cea de-a 3-a competiție europeană: AZ Alkmaar, Djurgarden, Istanbul Başakşehir, Nice, Sivasspor, Slovan Bratislava, Villarreal și West Ham United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo