Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Târnovanu nu a apărat niciun șut contra lui Silkeborg! Reacția portarului de la FCSB după meci

Nicu Savin

Publicat 06/10/2022 la 23:07 GMT+3

Ștefan Târnovanu a trăit probabil cea mai dezamăgitoare seară din carieră, primind 5 goluri din tot atâtea șuturi pe poartă în duelul dintre Silkeborg și FCSB. La final, portarul "roș-albaștrilor" nu și-a ascuns frustrarea, subliniind că se simte rușinat de rezultatul înregistrat.

Ștefan Târnovanu

Credit imagine: Eurosport

FCSB a fost un dezastru de la început până la sfârșit în duelul de la Silkeborg, pierdut cu 5-0. Jucătorii de câmp al lui Dică au fost depășiți la toate capitolele, iar Târnovanu nu a prins nici el o zi bună și nu a reușit să limiteze mpcar proporțiile scorului.
Chiar dacă nu a greșit flagrant la vreun gol, Târnovanu a scos mingea din plasă la fiecare șut expediat de adversari pe spațiul porții sale, având astfel un procentaj de 0% al țuturilor parate. La finalul partidei, golakeeper-ul "roș-albaștrilor" nu și-a scuns dezamăgirea și frustrarea și a subliniat, lal fel ca Dică, faptul că îi este rușine de performanța echipei din această seară.
"Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfășurat meciul, mie unul îmi e rușine, nu credeam că echipa noastră poate trăi așa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele șapte minute. În prima repriză, din trei șuturi au avut trei goluri, așa s-a decis soarta meciului.
Când iei 5 goluri din 6-7 șuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună și să câștigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca și până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez și dau tot ce am mai bun.
(n.r. ce simte un portar când ia 5 goluri?) O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis.Trebuie să câștigăm și în campionat, să legăm mai multe victorii la rând și să ne ridicăm din acel loc.
Am ajuns pe ultimul loc, avem un singur punct, mai avem 3 meciuri, le vom juca și pe acelea cum vom putea noi mai bine, sper că nu va fi același rezultat ca în seara asta. Îmi pare rău și pentru suporteri, care au venit până aici și cei de acasă, e dezamăgitor", citat de sport.ro.
Citește și:

FCSB, CEA MAI SLABĂ ECHIPĂ DIN CONFERENCE LEAGUE

Prin eșecul din Danemarca, FCSB și-a egalat recordul negativ privind proporția înfrângerilor în cupele europene. În urmă cu 11 ani, echipa pierdea cu același scor în fața celor de la Maccabi Haifa, în grupele Europa League. În 2016, "roș-albaștri" erau învinși tot cu 5-0 de Manchester City, în preliminariile Champions League.
Totuși, înfrângerea din această seară poate fi considerată cea mai usturătoare din istoria clubului în meciurile europene, ținând cont de adversar. Silkeborg nu reprezintă mare lucru nici măcar în fotbalul danez, darămite în cel continental. De altfel, formația lui Kent Nielsen nu mai jucase de 21 de ani cupele europene până în acest sezon.
În urma acestui rezultat, FCSB nu doar că este ultima în grupă, dar cifrele o transformă în cea mai slabă echipă din Conference League. Acest 0-5 este cel mai mare scor înregistrat în această ediție. De asemenea, FCSB are cea mai slabă apărare, cu 8 goluri încasate, la fel ca Slovacko. Totuși, cehii au marcat 5 goluri, în timp ce echipa lui Dică rămâne cu o singură reușită, având un golaveraj de -7, cel mai slab dintre toate cele 32 de echipe din grupe (în această seară mai au loc 8 partide din Conference League, astfel că alte echipe pot prelua statutul celor de la FCSB, dacă vor pierde la scor).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo