Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unde va avea loc partida tur dintre Zorya Luhansk și Universitatea Craiova, din Conference League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 29/07/2022 la 16:24 GMT+3

Universitatea Craiova s-a alăturat celorlalte trei echipe românești și s-a calificat în turul al treilea din Conference League. Oltenii au trecut cu 4-1, la general, de Vllaznia, din Albania și vor da piept în turul următor cu ucrainenii de la Zorya Luhansk. Din cauza războiului declanșat în Ucraina, Craiova este nevoită să se deplaseze în Polonia, la Lublin, pentru meciul din deplasare.

Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Articol scris de Răzvan Rădulescu
CFR Cluj, Sepsi Sfântu Gheorghe, FCSB și Universitatea Craiova s-au calificat în turul al treilea din Conference League. Este pentru prima oară, după mult timp, când echipele românești merg în număr mare în tururile avansate ale preliminariilor competițiilor europene.
CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova vor disputa prima manșă în deplasare, în timp ce Sepsi este singura echipă care va începe dubla pe teren propriu.
Citește și:

Universitatea Craiova va juca cu Zorya Luhansk în Polonia

Din cauza războiului declanșat în luna februarie în Ucraina, de către Rusia, meciurile echipelor ucrainene în competițiile europene se vor desfășura pe teritoriul altor țări. Astfel, potrivit Digisport.ro, Universitatea Craiova care o înfruntă în turul trei din Conference League pe formația ucraineană Zorya Luhansk va fi nevoită să se deplaseze în Polonia, pe arena din Lublin pentru manșa tur.
Urmează o perioadă de foc pentru elevii lui Laszlo Balint. Universitatea Craiova o înfruntă pe Rapid, duminică, de la ora 20:15, după ultimele modificări ale LPF, în timp ce joi, 4 august, Craiova va disputa manșa tur din Conference League cu Zorya Luhansk, de la ora 20:30. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco.
CFR Cluj va juca primul meci, tot în deplasare, împotriva celor de la Soligorsk. Echipa lui Dan Petrescu a trecut cu 4-1, la general, de formația din Andorra, Inter Esaldes, în timp ce bielorușii de la Soligorsk au avut tur liber, după eliminarea din Champions League de către Maribor.
FCSB s-a calificat în turul al treilea din Conference League, în urma unui meci spectaculos pe Arena Națională. "Roș-albaștrii" au învins 4-3, la general, pe Saburtalo Tbilisi din Georgia. Formația antrenată de Nicolae Dică va juca în turul următor împotriva celor de la Dunajska Streda. Slovacii au trecut fără probleme de Vikingur, scor 4-0, la general, echipă din Insulele Feroe.
Sepsi a fost ultima care s-a alăturat celorlalte echipe românești. Câștigătoare a Super Cupei sezonul acesta, Sepsi a trecut la penalty-uri de O.Ljubljana și va juca în turul următor cu Djurgarden, fosta adversară a celor de la CFR Cluj. Suedezii au învins-o pe Rijeka cu 4-1, la general.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo