Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victorie pentru Rădoi la debutul ca antrenor al Universității Craiova! Oltenii, în play-off-ul Conference League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/08/2022 la 22:35 GMT+3

Universitatea Craiova s-a calificat în play-off-ul Conference League după ce a reușit să câștige cu 3-0 returul cu Zorya. Oltenii au făcut un joc foarte bun la primul meci al lui Rădoi ca antrenor în Bănie.

Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Universitatea Craiova este una dintre cele 3 echipe românești care vor juca pentru calificarea în grupele Conference League, după ce a reușit să întoarcă acel 0-1 din tur, câștigând cu 3-0 în fața Zoryei Lugansk, în manșa a doua. A fost un meci pe care oltenii și l-au făcut ușor datorită golului din minutul 5 marcat de Raul Silva din pasa lui Baiaram.
După ce la pauză a fost 1-0, scor la care echipa calificată s-ar fi decis în prelungiri, Craiova a mai dat două lovituri, în minutele 53 și 56, prin Baiaram și Bancu. Rădoi a câștigat, astfel, primul meci pe banca echipei din Bănie și l-a făcut deja uitat pe Balint. Mateiu a luat al doilea cartonaș galben în minutul 91, dar ucrainienii nu au mai avut timp pentru a înscrie.
Deși era de părere că Rădoi va schimba din punct de vedere tactic abordarea jocului, van Leewuen, antrenorul oaspeților considera că jucătorii săi sunt pregătiți să facă față oricărei modificări. Nu a fost însă așa, iar Univesitatea se bucură de cei 750.000 de euro pentru accederea în play-off.
Citește și:

Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva în play-off

Universitatea Craiova îi va înfrunta, în play-off, pe israelienii de la Hapoel Beer Sheva, cei care au învins Lugano (Elveția) cu 5-1 la general. A fost 2-0 în tur și 3-1 în retur pentru Hapoel, care va da acum piept cu elevii lui Rădoi.
Primul meci din această dublă manșă se va juca la Craiova, iar returul va fi pe terenul lui Hapoel. Calificarea în grupele competiției este cu atât mai importantă cu cât ar aduce peste 3 milioane de euro în conturile echipei care va trece de play-off.
Acesta este și principalul obiectiv pe care îl are Mirel Rădoi după instalarea pe banca oltenilor. Tehnicianul a și declarat că își dorește să intre și în lupta pentru titlu, dar este conștient că este mult de muncă și nu a promis nimic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo