Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atenție, FCSB! Nordsjaelland are un jucător dorit de Ajax și PSG! Danezii au refuzat o ofertă uriașă

Nicu Savin

Publicat 09/08/2023 la 21:26 GMT+3

FCSB va avea o misiune foarte dificilă contra celor de la Nordjaelland, în turul 3 preliminar al Conference League. Danezii au în componență mulți jucători tineri de mare valoare, dar de departe cel mai în formă este Ernest Nuamah, un atacant ghanez de doar 18 ani. Presa din Danemarca scrie că PSG și Ajax îl monitorizează atent, iar clubul a refuzat deja o ofertă uriașă pe numele său, de la Reims.

Bischoff undrer sig ikke over stor interesse i Nuamah: Han er den bedste spiller i Superligaen

Credit imagine: Eurosport

FCSB a avut ghinion la tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar din Conference League, deoarece va da piept cu Nordsjaelland. Danezii n-au avut un sezon trecut strălucit, dar au început ca din foc actuala stagiune, având maxim de puncte după 3 etape și un golaveraj de invidiat (10-3).
Forța ofensivă a echipei ar trebui să-i pună în gardă pe cei de la FCSB. Cel mai în formă atacant al danezilor este Ernest Nuamah. Adus la echipă abia acum un an și jumătate, ghanezul de numai 19 ani a marcat deja de 4 ori în primele 3 meciuri oficiale ale sezonului și a oferit și un assist. Acesta a fost golgheterul celor de la Nordsjaelland și în stagiunea precedentă, când a marcat de 17 ori.

Nordjaelland a refuzat o ofertă de 18 milioane de € pentru Ernest Nuamah

Evoluțiile foarte bune l-au adus deja pe Nuamah în atenția marilor cluburi din Europa. Conform danezilor de la Bt.dk, Ajax și Paris Saint Germain îl monitorizează atent de câteva luni bune și s-ar fi intersat de pretențiile clubului în cazul unui transfer. Oficialii știu că au în curte un adevărat diamant și nu cedează tentației de a-l vinde.
Aceeași sursă anunță că Nordjaelland a refuzat o ofertă de 18 milioane de € pentru Nuamah, de la francezii de la Reims. Dacă mutarea s-ar fi materializat, Nuamah ar fi devenit cel mai scump jucător din istoria clubului. Recordul îi aparține lui Kamaldeen Sulemana, care acum doi ani a fost vândut la Rennes pentru 17 milioane de €.
Ernest Nuamah poate fi al 3-lea jucător ghanez care aduce bani frumoși în conturile celor de la Nordsjaelland în ultimii ani. Înainte de Sulemana, danezii au încasat 9 milioane de € de la Ajax pentru Mohammed Kudus. Toți cei 3 fotbaliști ghanezi de care am amintit au ajuns la Nordjaelland de la gruparea Right To Dream din țara africană, ceea ce arată clar că gruparea scandinavă are un departament excelent de scouting.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo