Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Lucescu și PAOK, calificare de vis în sferturile Conference League!Revenire absolut magică, victorie 5-1 în retur

Maria Olteanu

Actualizat 14/03/2024 la 22:08 GMT+2

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a avansat în sferturile de finală ale Conference League, după o revenire absolut fabuloasă în fața celor de la Dinamo Zagreb. Grecii porneau cu a doua șansă după înfrângerea din tur, dar au întors soarta calificării înn retur și au câștigat un joc absolut fabulos.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

PAOK a reușit o calificare fabuloasă în sferturile de finală ale Conference League, după ce a întors scorul înregistrat în manșa tur, în Croația, cu Dinamo Zagreb, și a câștigat clar returul, scor 5-1.
Elevii lui Răzvan Lucescu erau conduși cu 0-2 după primele 90 de minute și porneau cu șansa a doua înaintea duelului decisiv din Grecia.
Ciar și așa, formația românului a jucat exemplar în cel de-al doilea duel cu Dinamo Zagreb, făcându-i viața de coșmar formației croate.
PAOK a marcat de nu mai puțin de 5 ori la retur, pentru o victorie uriașă, care o propulsează în sferturile celei de-a treia competiții din punct de vedere valoric din Europa.

PAOK și Răzvan Lucescu, succes de vis în optimile Conference League

Formația românului merge mai departe în competiție, după scorul general 5-3.
Primul gol al serii de joi a fost marcat de Baba, în minutul 27, acea reușită deschizând drumul spre o revenire incredibilă și un succes obținut fără drept de apel.
În minutul 34, Sucic a marcat în proprie poartă, iar PAOK a echilibrat situația la general, restabilind egalitatea, după manșa tur. Până la pauză, grecii au mai înscris o dată, în minutul 42, prin Thomas, punând punct unei prime reprize senzaționale.
Partea secundă s-a menținut la același nivel, cu PAOK turând motoarele la maxim. Chiar dacă croații au marcat imediat după întoarcerea de la cabine, în minutul 49, golul lui Hoxha nu a mai putut schimba câștigătoarea.
Meciul părea că se îndreaptă spre prelungiri, dar nu a fost așa, pentru că finalul le-a aparținut grecilor, care au mai marcat de două ori. Koulierakis a punctat în minutul 73, iar scorul final al returului a fost stabilit de Zivkovic, din penalty, în minutul 88.

Echipele de start în PAOK - Dinamo Zagreb

  • PAOK: Kotarski – Vieirinha, Kedziora, Koulierakis, Baba – Meite, Schwab – Zvkovic, Konstantelias, Taison – Thomas
  • Dinamo Zagreb: Nevistic – Ristovski, Bernauer, Theophile, Perkovic – Misic, Sucic – Spikic, Baturina, Hoxha – Petkovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo