Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viorel Moldovan: "Dacă aveam calitățile lui Alibec, jucam la Real Madrid"

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/09/2020 la 09:02 GMT+3

Denis Alibec a pus umărul la victoria uriașă obținută de naționala României pe terenul Austriei, scor 3-2, în Liga Națiunilor. Atacantul Astrei Giurgiu l-a impresionat pe Viorel Moldovan, care a declarat că "dacă avea calitățile lui Alibec juca la Real Madrid".

Denis Alibec, atacantul naționalei României

Credit imagine: Getty Images

Viorel Moldovan, jucător cu 70 de selecții și 25 de goluri pentru naționala României, l-a lăudat pe Denis Alibec pentru prestațiile sale din ultima perioadă.
Moldovan, în prezent pe banca Petrolului, a mărturisit că, dacă dispunea de calitățile tehnice ale lui Alibec pe vremea când era jucător, ar fi ajuns la Real Madrid. Fostul internațional este dezamăgit de faptul că atacantul român n-a reușit să ajungă într-un campionat puternic din Europa:
"Nu-i păcat, nu-i păcat că a fost în Italia la 17-18 ani, era unul din cei mai buni de la Primavera! Și te întorci acasă în loc să profiți de oportunitatea asta, de momentul respectiv, să ai o carieră și să joci la un nivel foarte înalt, pentru că are calități deosebite, extraordinare!", a declarat Viorel Moldovan, pentru DigiSport.

Viorel Moldovan: "Davă aveam calitățile lui Alibec, jucam la Real Madrid"

"Mie îmi pare rău când văd un jucător cu asemenea calități că nu joacă într-un campionat puternic, în Vest. E păcat că nu s-a realizat profesional și material. Poate are nevoie de un anumit confort, poate e mai sensibil. Putea mult mai mult!
Eu dacă aveam calitățile lui Alibec jucam la Real Madrid! Sincer, jucam la Real Madrid la ce răutate aveam, eu mi-am dorit să plec de acolo, să realizez ceva, să las ceva în urma mea, să nu fiu un trecător prin fotbal.", a mai spus Moldovan.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo