Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu a răbufnit înaintea meciului dintre Austria și România, din Liga Națiunilor

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/09/2020 la 20:15 GMT+3

Ciprian Tătărușanu a răbufnit la conferința de presă premergătoare meciului dintre Austria și România, din Liga Națiunilor, programat mâine (ora 21:45) și transmis livetext pe Eurosport.ro.

Ciprian Tătărușanu va juca la AC Milan în următorii 3 ani

Credit imagine: Eurosport

Portarul naționalei noastre s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre criticile adresate de oamenii din fotbal, printre care se numără și Ciprian Marica, după remiza cu Irlanda de Nord.
Tătărușanu a oferit un răspuns tranșant, spunând că nu-l interesează părerea oamenilor și suporterilor din România.
"Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din România, nu stau să răspund fiecăruia, am pierde foarte mult timp. Bineînțeles, ca portar mă simt responsabil pentru fiecare gol.
La meciul cu Irlanda de Nord nu am avut ocazia să îmi ajut echipa, dar la meciul de mâine (n.r. - cu Austria) sper să am ocazia.
Nu poți să pui întrebări normale sau despre jocul care a fost sau care va veni? Alte întrebari nu ai? Nu sunt căpitanul echipei.", a spus Ciprian Tătărușanu, la conferința de presă.

Alibec și Marica au avut un schimb indirect de replici, la finalul meciului cu Irlanda de Nord

La finalul partidei de pe Arena Națională, Alibec a declarat că jocul naționalei României a fost ofensiv, în ciuda faptului că elevii lui Mirel Rădoi au marcat un singur gol.
În momentul în care Alibec a auzit reacția lui Ciprian Marica pentru Pro TV, oferită cu puțin timp înainte, în care spunea că jocul "tricolorilor" a fost previzibil, atacantul Astrei a răbufnit, chemându-l în mod ironic pe teren pe fostul internațional: "Să vină Marica să joace".
"Eu am jucat când a fost cazul și când am fost convocat. Zic că am făcut-o bine, am marcat 25 de goluri pentru echipa națională.", a fost replica lui Marica, la Pro TV.

Marica i-a oferit o nouă replică lui Alibec: "Nu pot să mint oamenii!"

Ieri, după ce spiritele s-au calmat, Ciprian Marica a dorit să lămurească situația, asigurând că n-a avut intenția să-l ironizeze pe Alibec:
"Nu era ironie. De fiecare dată am încercat să comentez ceea ce văd. E ingrată poziţia când trebuie să comentezi un joc slab al echipei naţionale. Înţeleg frustrarea din sânul echipei naţionale pentru că am trăit şi eu asta.
Totodată, nu putem să minţim oamenii şi să le spunem altceva decât vedem. Nu pot să mint oamenii şi să spun altceva decât văd. Ştiu cine e Alibec şi ştiu ce poate. Nu m-a surprins reacţia lui.", a declarat Ciprian Marica, pentru AntenaSport.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo