Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo și Mbappe, dialog superb în Franța vs Portugalia! Ce l-a întrebat lusitanul

Cosmin Cioboata

Actualizat 12/10/2020 la 09:04 GMT+3

Franța și Portugalia au remizat pe Stade de France, scor 0-0, în etapa a 3-a din Liga Națiunilor, într-un meci în care Kylian Mbappe și Cristiano Ronaldo au oferit un moment superb.

Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, în Franța - Portugalia 0-0, din Liga Națiunilor

Credit imagine: Instagram

Deja nu mai reprezintă un mister faptul că Ronaldo este idolul din copilărie al lui Mbappe, noul star din fotbalul mondial. Atacantul lui PSG și-a exprimat admirația uriașă față de jucătorul cu 5 Baloane de Aur în numeroase ocazii, inclusiv aseară.
La finalul super-duelului Franța vs Portugalia - reeditarea finalei Campionatului European din 2016 - Mbappe a postat două fotografii alături de Cristiano, alături de descrierea "Idol". Atacantul lui Juventus i-a replicat imediat, folosind un emoticon.
De menționat este că, în postarea de pe Instagram, Mbappe a folosit și emoticonul reprezentativ pentru "Greatest Of All Time" (trad. - cel mai bun din lume).
În ciuda acelui momentul minunat, alta a fost faza care a generat un interes uriaș în timpul partidei de la Paris. La un moment dat, Ronaldo și Mbappe au fost surprinși de camere în timp ce purtau un dialog. Discuția s-a încheiat cu râsete, lucru care a atras imediat atenția presei internaționale.
La scurt timp după încheierea meciului, jurnaliștii au elucidat misterul.

Dialog superb între Cristiano Ronaldo și Mbappe, în Franța vs Portugalia

Cristiano Ronaldo l-ar fi întrebat pe Mbappe, în glumă, dacă vrea să vină la Juventus. Francezul a refuzat categoric, lucru care l-a amuzat teribil pe starul portughez. Mbappe a fost luat prin surprindere de reacția idolului său și a bufnit și el în râs.
În ciuda glumei lui Cristiano, transferul lui Mbappe la Juventus rămâne un vis pentru fanii torinezi. Tânărul atacant nu va fi lăsat să plece pe bani puțini de la PSG, iar concurența pentru semnătura lui este deja uriașă.
Real Madrid și Liverpool sunt doar două dintre celelalte cluburi gigantice care au fost asociate cu un posibil transfer al lui Mbappe. Contractul lui Mbappe cu PSG expiră în vara anului 2022.
După 3 etape, Portugalia este lider în grupa A3 din Liga Națiunilor, cu 7 puncte. Lusitanii sunt urmați în clasament de Franța, tot cu 7 puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Croația se află pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Suedia este codașa grupei, fără vreun punct acumulat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo