Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo ratează meciul împotriva Croației! Motivul inedit al absenței starului portughez

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/09/2020 la 19:03 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu va evolua în meciul dintre Portugalia și Croația, din Liga Națiunilor, programat în această seară (ora 21:45). Motivul este unul inedit: atacantul de 35 de ani a fost înțepat de o albină în cursul săptămânii, iar piciorul drept i s-a infectat, anunță Football-italia.

Cristiano Ronaldo lors de Portugal-Ukraine / Qualifications Euro 2020

Credit imagine: Getty Images

Vestea a fost confirmată de Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, la conferința de presă. Acesta a informat că există șanse mici ca Ronaldo să fie 100% apt pentru duelul cu Croația, în prima etapă din Liga Națiunilor.
"Mă tem că Ronaldo nu va fi 100% apt (n.r. - pentru meciul cu Croația). S-a antrenat în mod obișnuit până miercuri, când unul dintre degete i s-a înroșit, ca și când ar fi fost înțepat de o albină. Acum trebuie să așteptăm. Cu o astfel de infecție nu știi cât va dura până te recuperezi.", a spus Fernando Santos, la conferința de presă.

Cristiano Ronaldo a marcat 99 de goluri pentru naționala Portugaliei

Naționala Portugaliei debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor în această seară, pe teren propriu, contra vicecampioanei mondiale, Croația. Lusitanii au cucerit primul trofeu al competiției după o finală cu Olanda, în vara anului trecut.
Din grupa Portugaliei, aflată în Liga A, mai fac parte Franța și Suedia. Cele două naționale se vor întâlni tot în această seară, de la ora 21:45.
Cristiano Ronaldo a marcat 99 de goluri pentru naționala lusitană, în 164 de apariții. Starul de 35 de ani a cucerit două trofee alături de prima reprezentativă a Portugaliei în ultimii 4 ani: Campionatul European în 2016 și Liga Națiunilor în 2019.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo