Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"De ce n-a fost titular Chiellini?". Răspunsul uimitor al lui Mancini care a stârnit râsetele

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/09/2020 la 19:02 GMT+3

Italia și Bosnia au remizat aseară, scor 1-1, în prima rundă a Ligii Națiunilor.

Roberto Mancini - Qualificazioni Euro 2020

Credit imagine: Getty Images

Cea mai mare absență din lotul gazdelor a fost cea a lui Giorgio Chiellini, experimentatul fundaș de la Juventus. Întrebat de ce a decis să-l lase pe bancă pe jucătorul de 36 de ani, selecționerul Roberto Mancini a oferit un răspuns care a stârnit râsetele la conferința de presă de la finalul duelului.
Întrebat de ce a mizat pe Acerbi în locul lui Chiellini în centrul defensivei, Mancini a oferit o explicație amuzantă:
"A fost vina mea. Mi-au arătat foaia de joc, eu nu aveam ochelarii la ochi și am spus că este în regulă. Nu mi-am dat seama că Acerbi era trecut în locul lui Chiellini. Oricum, stabilisem de dinainte că Acerbi va juca într-un meci, iar Chiellini în celălalt. Totuși, Giorgio m-a anunțat că vrea să joace în cel cu Bosnia. Asta e, acum va trebui să facem rocada (n.r. - la meciul cu Olanda, de pe 7 septembrie). Nu este ca și când alegi un portar în locul unui fundaș, dar tot este o eroare din partea mea.", a declarat Roberto Mancini, la finalul meciului din Liga Națiunilor.

Italia - Bosnia 1-1, în Liga Națiunilor

Bosnia a deschis scorul în minutul 57, când Dzeko a urmărit excelent o minge trimisă cu capul de Sunjic în careu și a reluat-o la colțul lung, din câțiva metri de poartă. Italia a restabilit egalitatea după 10 minute, prin Sensi. Mijlocașul a trimis un șut din cădere de la marginea careului, deviat de un fundaș bosniac lângă bară.
În urma rezultatului înregistrat aseară, Italia ocupă locul 3, în spatele Olandei și Bosniei. Polonia este codașa grupei din Liga A.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo