Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marica, mesaj ironic pentru Rădoi, după înfrângerea cu Austria! Reacția fostului internațional

Cosmin Cioboata

Actualizat 15/10/2020 la 08:46 GMT+3

Naționala României a pierdut și împotriva Austriei, scor 0-1, și a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în meciuri oficiale, contraperformanță pe care "tricolorii" nu o mai înregistraseră de 24 de ani.

Ciprian Marica, fostul internațional român

Credit imagine: Eurosport

Ciprian Marica, care a comentat jocul naționalei României la ultimele meciuri, a avut un mesaj ironic la adresa lui Mirel Rădoi, după ce "tricolorii" au ajuns la a 3-a înfrângere consecutivă.
Marica a mărturisit, cu părere de rău, că naționala României nu mai arată deloc ca echipa de pe vremuri. Apoi, fostul internațional a declarat că Mirel Rădoi și-a îndeplinit obiectivul de a limita proporțiile scorului în meciul cu Austria, așa cum anunța selecționerul după partida cu Norvegia.
"Când te gândești că eram chiar buni la fotbal... Încă o seară tristă pentru România. Sigur, o dată se poate întâmpla, a doua oară înțelegi, dar a treia oară... Acesta este nivelul nostru. Sunt multe lucruri de corectat și de lucrat. Trebuie să fim realiști. Multe nu mai sunt de spus, cred că am limitat scorul, s-a terminat doar 1-0. Obiectiv îndeplinit.", a spus Ciprian Marica, pentru Pro X.

Marica, mesaj pentru Rădoi: "Nu știu ce a vrut să spună, dar suferim!"

Marica a mărturisit că nu se simte deloc confortabil în momentele în care trebuie să critice naționala, însă spune că jocul "tricolorilor" lui Rădoi l-a adus în această situație.
De asemenea, fostul atacant al României a spus că nu înțelege rostul declarațiilor de susținere oferite la 3 zile după meci, care "nu transmit deloc unitate" în vestiar:
"Mirel Rădoi probabil că se simte singur și am impresia că majoritatea antrenorilor care sunt acolo se simt puși la zid. La fel și jucătorii, simt nevoia să fie mângâiați. E clar că ținem cu România, dar realitatea din teren arată că România nu joacă ceea ce vrem. Că vrea Mirel Radoi să se creadă altceva, e strict părerea lui.
Noi nu spunem decât lucrurile care se văd. Mie nu îmi place să vin și să analizez înfrângerile, îmi e foarte greu, dar până la urmă acestea sunt rezultatele. Declarațiile astea de susținere la trei zile după meci numai unitate nu transmit. Nu știu ce a vrut să spună Mirel Rădoi, dar suferim.", a mai adăugat Marica.

Clasamentul grupei României:

  • 1. Austria - 9 puncte
  • 2. Norvegia - 9 puncte
  • 3. România - 4 puncte
  • 4. Irlanda de Nord - 1 punct
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo