Ca urmare a acestei decizii, Federația Română de Fotbal va primi de la forul european suma de 4,3 milioane de euro, pentru a acoperi cheltuielile din această perioadă și pentru a susține echipa națională în viitorul apropiat.
Anunțul a fost făcut de Aleksander Ceferin, președintele UEFA, care a mai menționat faptul că fiecare Federație va putea stabili în funcție de nevoile financiare specifice cum va utiliza suma primită:
Fotbalul trece printr-o situație fără precedent în momentul de față, din cauza pandemiei de Covid-19. UEFA își dorește să-și ajute membrii și, din acest motiv, a ajuns la următoarea decizie: vom redirecționa câte 4,3 milioane de euro către fiecare Federație, sumă care va putea fi folosită în sezonul curent, precum și în următorul, pentru a reconstrui comunitatea fotbalistică. | Aleksander Ceferin, președintele UEFA
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 11 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 12 ORE