Ca urmare a acestei decizii, Federația Română de Fotbal va primi de la forul european suma de 4,3 milioane de euro, pentru a acoperi cheltuielile din această perioadă și pentru a susține echipa națională în viitorul apropiat.
Anunțul a fost făcut de Aleksander Ceferin, președintele UEFA, care a mai menționat faptul că fiecare Federație va putea stabili în funcție de nevoile financiare specifice cum va utiliza suma primită:
Fotbalul trece printr-o situație fără precedent în momentul de față, din cauza pandemiei de Covid-19. UEFA își dorește să-și ajute membrii și, din acest motiv, a ajuns la următoarea decizie: vom redirecționa câte 4,3 milioane de euro către fiecare Federație, sumă care va putea fi folosită în sezonul curent, precum și în următorul, pentru a reconstrui comunitatea fotbalistică. | Aleksander Ceferin, președintele UEFA
Romanian Liga I
Verdict în cazul lui Denis Alibec! Cât va lipsi jucătorul lui CFR Cluj
ACUM 2 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp, după victoria în fața lui AC Milan: "Ne-a luat valul la un moment dat"
ACUM O ORĂ
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR Cluj, LIVE de la ora 22:00 în Conference League | Cine sunt adversarii clujenilor
ACUM O ORĂ