UEFA a prezentat marţi concluziile acestui studiu conducătorilor celor 55 de federaţii membre. Raportul nu ţine cont de posibila lipsă a câştigurilor adiţionale pentru campionatele naţionale, precizează Le Monde şi L'Equipe, care au consultat documentul.
Forul continental s-a pronunţat clar împotriva reformării calendarului internaţional, pe care o susţine FIFA şi care prevede organizarea Cupei Mondiale din doi în doi ani începând cu 2028, în locul unei ediţii la patru ani, cum se întâmplă în prezent.
La conflict, împotriva FIFA s-au raliat reprezentanţi ai campionatelor naţionale din toată lumea, jucători şi suporteri.
Fotbal
Christian Eriksen a reluat antrenamentele! Ce club i-a întins o mână de ajutor mijlocașului danez
ACUM CÂTEVA SECUNDE
CITEȘTE ȘI:
A ÎNCEPUT REVOLUȚIA LA NEWCASTLE. STEVE BRUCE, DEMIS, THE TELEGRAPH ANUNȚĂ PRIMUL MARE TRANSFER

Infantino continuă să susțină un Mondial o dată la fiecare doi ani

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, care continuă consultările cu actorii din lumea fotbalului, susţine că proiectul ar aduce mai multe beneficii federaţiilor.
Pe lângă Mondial bienal, proiectul prevede gruparea meciurilor de calificare într-o singură fereastră, în octombrie sau în octombrie şi martie, în timp ce ferestrele internaţionale actuale se întind pe tot parcursul anului.
Potrivit Le Monde, Liga Naţiunilor, competiţie creată recent de UEFA, care a fost câştigată de Franţa luna aceasta, ar urma să dispară. Turneul final EURO ar urma să fie şi el organizat din doi în doi ani, în loc de o dată la patru ani.
UEFA consideră că un astfel de scenariu ar risca să provoace pierderi legate de vânzarea biletelor, drepturile media şi sponsori, scriu Le Monde şi L'Equipe.
Sursă: Agerpres
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Ralf Rangnick și-a rezolvat problemele cu viza, dar va sta în tribune la meciul cu Arsenal
ACUM 16 MINUTE
Ligue 1
Messi, desființat în presa franceză după o nouă prestație slabă la PSG: "Nedemn de un Balon de Aur"
ACUM 33 MINUTE