Articol scris de Romeo Ene
Potrivit UEFA, "Comitetul a decis, iniţial, anul trecut, să modifice formatul competiţiei şi să întârzie debutul ei pentru acest sezon, dar diferitele măsuri impuse de autorităţile sanitare europene au continuat să evolueze de atunci. Restricţiile de deplasare care afectează cluburile participante creează dificultăţi majore pentru organizarea meciurilor, în consecinţă două cluburi deja s-au retras din competiţie".
Fotbal
Leonardo, realist după transferul lui Messi: "Voia să rămână la Barcelona şi să-şi încheie cariera"
ACUM 12 MINUTE

Viitorul, afectată de decizia UEFA

Anularea UEFA Youth League afectează Viitorul U19, care ar fi trebuit să evolueze împotriva ciprioţilor de la APOEL, miercuri. Meciul a fost anulat ca urmare a deciziei UEFA de a nu mai continua competiţia în acest sezon.
"Comitetul executiv al UEFA a subliniat că nu există nicio posibilitate de amânare a începutului competiţiei în continuare, iar sănătatea şi securitatea jucătorilor de tineret trebuie să reprezinte o prioritate. Din păcate, nu sunt îndeplinite unele condiţii esenţiale pentru desfăşurarea competiţiei. Au fost consultate atât Comitetul competiţiilor cluburilor UEFA, cât şi Asociaţia Europeană a Cluburilor, iar acestea au hotărât anularea în mod excepţional a UEFA Youth League din acest sezon", se arată în comunicatul forului continental.
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
ACUM 30 MINUTE
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM O ORĂ