"Galacticii" nu au făcut în vara care a trecut niciun transfer, amănunt unic în ultimii 40 de ani. Planul lui Florentino Perez e simplu: vrea să strângă bani pentru Mbappe, marea sa feblețe.
Francezului campion monidal îi expiră contractul cu PSG în 2022 și a refuzat multiplele oferte ale campioanei din Hexagon de a-i prelungi contractul. Transferul la Real pare în aceste condiții doar o chestiune de timp, însă Samuel Eto'o, fostul mare atacant al grupării blaugrana, îi sfătuiește pe cei din conducerea Barcelonei să facă tot ce depinde de ei pentru a-l deturna spre Catalunya.
Messi se află la ultimul său an pe Camp Nou și aproape sigur va ajunge în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, la vară, acolo unde City i-a pregătit un contract fără egal. În aceste condiții, venirea lui Mbappe nu doar că ar umple golul lăsat de decarul argentinian, dar ar scuti-o pe Barcelona de criza iminentă post-Messi.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
"Uitați de Real Madrid , Kylian Mbappe trebuie să meargă la Barça", a spus Eto'o, citat de sport.es.

Atacul la care visează Eto'o pentru Barcelona

Youssoufa Moukoko are doar 15 ani și face furori la echipa u19 de la Borussia Dortmund. Atacantul născut în Camerun, dar care a jucat deja la naționalele juniori ale Germaniei are 13 goluri în primele 4 meciuri ale sezonului.
"E mai bun decât eram eu la vârsta lui", a declarat Haaland de curând despre tânărul pe care îl are în curte Dortmund.
Moukoko are deja 196 de goluri în doar 124 de meciuri pentru echipele U15, U17 și U19 ale Borussiei Dortmund! Cu asta se poate lăuda puștiul de 15 ani care rupe plasele în Germania. Crescut de St. Pauli, Moukoko a marcat de 4 ori în ultimul meci de campionat al echipei sub 19 ani de la Dortmund.
Eto'o îl vede pe compatriotul său ajungând extrem de departe și îi sfătuiește pe oficialii catalani să facă tot posibilul să îl transfere. O linie ofensivă cu Moukoko, Ansu Fati și Mbappe i-ar oferi Barcelonei "liniște" în atac pentru următorul deceniu și jumătate.
"E și acest tânăr de la Dortmund, Youssofa Moukoko. Are 15 ani și va fi următorul mare star, va fi cel mai mare de după Messi. Cum Leo îmbătrânește, Barcelona trebuie să pregătească viitorul. Cu Fati, Youssoufa și Mbappe în atac, Barcelona va face tranziția de după Messi foarte bine", a mai spus fostul mare atacant al catalanilor.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14