Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu, victorie obținută în minutul 90+7 cu Dinamo Kiev: "Au fost emoţii puternice!"

Irina Aldea

Publicat 19/09/2021 la 00:02 GMT+3

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, s-a impus la limită, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața trupei Oleksandriya, într-un meci din etapa a opta.

Mircea Lucescu

Credit imagine: Getty Images

Dinamo Kiev, echipă pe care Mircea Lucescu o antrenează, a învins-o la limită pe Oleksandriya, în etapa a opta a campionatului Ucrainei, cu un gol marcat în minutul 90+7. Golul a fost marcat de Tsygankov din penalty. În minutul 90+14, de la oaspeţi a fost eliminat Kiryukhantsev.
"Au fost emoţii puternice. Am crezut că se vor întoarce ocaziile din meciul cu Benfica. Penalty-ul a fost 100%. Îu felicit pentru victorie. Nu au renunţat, au crezut până în ultimul minut. Lăsaţi-mă să mă bucur de victorie şi de mâine mă voi gândi la meciul din Supercupă", a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua, citat de AS.ro.

Dinamo Kiev, trupa lui Mircea Lucescu, victorie pe muchie de cuțit în campionatul Ucrainei

În urma rezultatului din etapa a opta, Dinamo Kiev este lider în clasament, cu 22 de puncte. Echipa lui Mircea Lucescu este neînvinsă: şapte victorii, o remiză. De partea cealaltă, Oleksandria este pe 8, cu 14 puncte.
Pentru trupa antrenată de Mircea Lucescu urmează chiar derby-ul cu Șahtior Donețk din Supercupă. În etapa a noua din Premier League (Ucraina), Dinamo Kiev o va întâlni în deplasare pe Rukh Lviv, iar apoi urmează duelul din UEFA Champions League cu Bayern Munchen.
Clasamentul din campionatul Ucrainei:
  • 1. Dinamo Kiev (23-2 golaveraj) 22 puncte
  • 2. Șahtior Donețk (19-4) 19
  • 3. Desna (12-12) 16
  • 4. Dnipro-1 (13-8) 16
  • 5. Oleksandriya (8-6) 14 etc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo